Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Merzifon Belediyesi 50 çocuğu sünnet ettirdi

AMASYA (AA) – Merzifon Belediyesi, 21'incisi düzenlenen “Merzifon Kültür ve Sanat Etkinlikleri Haftası” kapsamında 50 çocuğu sünnet ettirdi.Belediye Başkanı Alp Kargı, Çanakkale Şehitleri Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleninde yaptığı konuşmada, ço…

Merzifon Belediyesi 50 çocuğu sünnet ettirdi
28 Ağustos 2023 12:10
105
A+
A-

AMASYA (AA) – Merzifon Belediyesi, 21'incisi düzenlenen “Merzifon Kültür ve Sanat Etkinlikleri Haftası” kapsamında 50 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye Başkanı Alp Kargı, Çanakkale Şehitleri Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleninde yaptığı konuşmada, çocukları ve ailelerini tebrik ederek, sağlıklı bir ömür diledi.

Kargı, çocukları mutlu edebilmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Belediyemiz olarak geleceğimizin teminatı 50 evladımızın toplu sünnet şölenini gerçekleştirdik. Çocuklarımızın bu önemli anlarında hastane aşamasından şölene kadar her zaman yanında olduk. Şölenimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Etkinlikte çeşitli hediyelerle sevindirilen çocuklar, konvoy eşliğinde şehir turu da yaptı.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.