Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 19°C

Merzifon’da “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kutlandı

AMASYA (AA)- Amasya Valisi Mustafa Masatlı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Merzifon Huzurevi'ni ziyaret etti. Yaşlılar Günü …

Merzifon’da “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kutlandı
1 Ekim 2022 18:06
186
A+
A-

AMASYA (AA)- Amasya Valisi Mustafa Masatlı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Merzifon Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında huzurevi sakinleri onuruna düzenlenen programa katılan Masatlı, elini öptüğü yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

Masatlı, gazetecilere, her zaman yaşlıların yanında olmak ve onları sevgi ile hatırlamak gerektiğini söyledi.

Yaşlıların her zaman baş tacı olduğunu vurgulayan Masatlı, şunları kaydetti:

“Yaşlılarımız, geçmiş ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en kıymetli değerlerimizdir. Bu özel dönemde yaşlılarımıza hürmet, sevgi ve hizmette kusur etmememiz medeniyetimizin gereğidir. Bizler yaşlılarımızı, içinde yaşadığımız toplumun bereket kaynağı ve ulu çınarları olarak görürüz. Bizleri yetiştiren, koruyup kollayan değerli büyüklerimizin ihtiyaç duydukları bu dönemde, yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıkla huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hak ettikleri saygı ve sevgiyi eksiksiz bir biçimde göstererek gönüllerini hoşnut tutmak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin öncelikli görevlerinden biridir.”

Programa Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, Merzifon Huzurevi Müdürü Sedat Altınok de katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.