DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

MHP’nin “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023” bölge toplantılarının 6’ncısı Amasya’da yapıldı

AMASYA (AA) – MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, önümüzdeki süreçte alınan tedbirler sayesinde enflasyonun düşeceğini ve vatandaşları …

Banner Resmi
25.09.2021
343
A+
A-

AMASYA (AA) – MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, önümüzdeki süreçte alınan tedbirler sayesinde enflasyonun düşeceğini ve vatandaşları rahatsız eden hayat pahalılığının sorun olmaktan çıkacağını söyledi.

Partinin “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023 – Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler” temalı genişletilmiş bölge toplantılarının 6'ncısı Amasya'da gerçekleştirildi.

Aksu, MHP Amasya İl Başkanlığının ev sahipliğinde Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Trabzon teşkilatlarının katılımıyla 12 Haziran Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu.

Salgının yanı sıra, kuraklık, su sorunu, yüksek girdi fiyatları, ürünlerin pazarlanmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle çiftçilerin yaşadığı sorunların çözümüne ilişkin, ilave adımlar atılması gerektiğini ifade eden Aksu, şunları kaydetti:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak ekonomi politikalarının merkezine insanı koyan, eşitlik, ahlak ve adalet ilkelerini gözeten bir yönetim anlayışıyla toplumsal refahın artırılmasını öngörüyor ve bu doğrultuda gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki süreçte alınan tedbirler sayesinde enflasyon da düşecek, vatandaşımızı rahatsız eden hayat pahalılığı sorun olmaktan inşallah çıkacaktır. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak amacıyla iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler eşzamanlı olarak devam ederken, dini ve milli değerlerimize, Atatürk’e, kadın ve çocuklara yönelik saldırı ve istismar girişimleri, toplumun sinir uçlarıyla oynamak amacıyla başlatılan bir operasyon zincirinin halkaları olarak dikkati çekmektedir. Bu yöndeki birçok girişim görüntüde farklı, gerçekte aynı kirli maksada hizmet etmektedir. Milli hedeflerimiz ve ortak değerlerimiz etrafında kenetlenmek, Türkiye ortak paydasında buluşmak, anayasal düzene, Cumhuriyetin temel niteliklerine ve kurucu değerlere saygı ile mümkün olabilecektir. Devleti katil ve düşman gören, Cumhuriyetin temel niteliklerine ve kurucu değerlerine saygı duymayan, üniter milli yapımızı kabul etmeyen kişi veya kurumlar bu tasnifin dışında Türkiye’nin düşmanlarıyla aynı safta yer almaktadır.”

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise bölge toplantısının Amasya'da gerçekleştirilmesinin, mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, toplantının verimli geçmesini diledi.

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.