Dolar 34,0669
Euro 37,6386
Altın 2.741,16
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 28°C

Milli Eğitim Müdürü Gültekin DYK kurslarını ziyaret etti

AMASYA (AA) – Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, ilçede çeşitli okullarında yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını (DYK) ziyaret etti.Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Gültekin, Gümüşhacıköy'de eğitim başarı se…

Milli Eğitim Müdürü Gültekin DYK kurslarını ziyaret etti
1 Ağustos 2023 12:59
97
A+
A-

AMASYA (AA) – Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, ilçede çeşitli okullarında yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını (DYK) ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Gültekin, Gümüşhacıköy'de eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Gültekin, her öğrencinin mutlaka bir hedefi olması gerektiğini ifade ederek, “Bu hedefe ulaşmak için gereken azami gayreti göstermelidir. Biz öğrencilerimizin mutlu olmasını istiyoruz, eğer sizler de mutlu olursanız hayata karşı umutlu olup, kendi ilgi alanınızı oluşturacağınız kanaatindeyiz. Öğrencilerimize akademik başarının yanında sosyal-sportif faaliyetlere katılmanın insan hayatında birçok faktöre önemli açıdan yardımcı olduğunu göstermek istiyoruz. Her öğrencimiz en az bir aktivite alanıyla uğraşmalıdır.” dedi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.