Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız için Merzifon’da mevlit okutuldu

AMASYA (AA) – Amasya'nın Merzifon ilçesinde, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi. Muş …

Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız için Merzifon’da mevlit okutuldu
29 Temmuz 2021 14:52
247
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Merzifon ilçesinde, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi.

Muş'un Malazgirt ilçesinde 6 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız için memleketi Merzifon'da Kara Mustafa Paşa Camisi'nde mevlit okutuldu.

Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, burada yaptığı konuşmada, 6 yıl önce terör örgütü PKK tarafından haince şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'ı rahmetle andıklarını söyledi.

Övgülerin en güzeline şehitlerin layık olduğunu dile getiren Demirkale, “Şehitlerimizin acısı yüreğimizde hep taze. Şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacaklardır. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ile yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

Mevlide İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.