Dolar 32,2008
Euro 35,0821
Altın 2.471,20
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C

“Sultan Nine” sobasının ardından kendisine gelen yardımları da depremzedelere bağışladı

AMASYA (AA) – Amasya’nın Göynücek ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Sultan Davulcu, depremzedelere sobasını bağışlamasının ardından kendisine gelen yardımları da bağışladı.İlçeye bağlı Damlaçimen köyünde yaşayan Davulcu'nun depremzedelere soba göndermesi…

“Sultan Nine” sobasının ardından kendisine gelen yardımları da depremzedelere bağışladı
9 Mart 2023 18:23
140
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya’nın Göynücek ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Sultan Davulcu, depremzedelere sobasını bağışlamasının ardından kendisine gelen yardımları da bağışladı.

İlçeye bağlı Damlaçimen köyünde yaşayan Davulcu'nun depremzedelere soba göndermesi ve depremzedelere “Karaciğerim, yavrularım, size sobamı gönderiyorum” diye seslenmesi sosyal medyada ilgi görmüştü.

Beş çocuk, 20 torun sahibi Davulcu’nun sobasının yanı sıra yastık ve yorgan da gönderdiği yardımları yakınları tarafından AFAD yetkililerine teslim edilmişti.

Sosyal medyadan Davulcu'nun görüntülerini gören yardımseverler, Davulcu'ya ev eşyaları gönderdi.

Davulcu, kendisine gelen eşyaları da el sürmeden depremzedelere gönderdi.

Engelli eşi ile yaşayan Davulcu'yu ziyaret eden Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, “Sultan ninemizi ziyaret ettik, bir ihtiyacının olup olmadığını sorduk. Kendisi o kadar geniş gönüllü bir insanki hiçbir ihtiyacının olmadığını söyledi. Kendisine gelen yardımları da depremzedelere göndererek bir kez daha gönüllerimizi fethetti.” diye konuştu.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.