Dolar 32,8221
Euro 35,1421
Altın 2.449,46
BİST 10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Acer, Intel Core Ultra İşlemcilerle Güçlendirilen İlk Yapay Zekalı Hepsi Bir Arada Bilgisayarları Aspire C Serisi Masaüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

Acer, Intel Core Ultra İşlemcilerle Güçlendirilen İlk Yapay Zekalı Hepsi Bir Arada Bilgisayarları Aspire C Serisi Masaüstü Bilgisayarlarını Duyurdu
31 Mayıs 2024 13:00
38
A+
A-

Acer, Aspire serisi hepsi bir arada bilgisayar serileri dahilinde, günlük bilgisayar kullanımı ve eğlence için kesintisiz yapay zeka destekli deneyimler sunan iki yeni hepsi bir arada PC modelini duyurdu. 23,8 ve 27 inçlik kapsayıcı ekran seçenekleri, akıllı iş birliği özellikleri ve şık, çok yönlü tasarımlarıyla Acer Aspire C serisi, öğrenciler, hibrit çalışanlar ve aileler dahil olmak üzere çok sayıda kullanıcıya hitap ediyor.

Üstün Performans: Yapay Zeka ve Ötesi

Intel AI Boost ve yerleşik Intel Graphics’li Intel® Core™ Ultra 7 155U’ya kadar işlemciyle güçlendirilmiş yeni Acer Aspire C24 (C24-195ES) ve Acer Aspire C27 (C27-195ES), genel olarak etkileyici bir performans ve deneyim sağlamak için 32 GB’a kadar çift kanal DDR5 bellek[1] ve 2 TB’a kadar M.2 PCIe SSD[1] desteği sunuyor. 

Hepsi bir arada AI bilgisayarların kullanılabilirliğini daha da yukarı seviyeye taşıyabilmek adına günlük yapay zeka asistanı Copilot gibi verimlilik özellikleri üretkenliği artırmak ve yaratıcılığı ortaya çıkarmak için yapay zekanın gücünden yararlanırken; Intel Unison™[3] yazılımı ise birden fazla cihaz ve işletim sistemini tek bir ekrana odaklanan entegre bir deneyimde bir araya getiriyor. Cihazların 1440p QHD 5.0 megapiksel web kameraları (gizlilik kapağı özellikli) Windows Studio efektlerini ve çevrimiçi toplantı ve sohbetler esnasında istenmeyen arka plan gürültülerini bastırmak için AI gürültü azaltma teknolojisini destekliyor. Kullanıcılar, Wi-Fi 7[4] bağlantısı sayesinde içerik yayınlarken ve internette gezinirken ultra hızlı ve tutarlı bağlantının; Bluetooth® LE ses özelliği sayesinde de daha fazla ses cihazı üzerinden geliştirilmiş, kablosuz ses kalitesiyle çoklu akış iletiminin keyfini çıkarabilir.

Göz Alıcı Görseller ve Çok Yönlü Tasarımlar

Acer Aspire C hepsi bir arada bilgisayarlar, 23,8 inç ve 27 inç FHD IPS çözünürlüklü ekranları, dar çerçeveleri ve etkileyici ekran-gövde oranlarıyla (27 inç model için yüzde 95,7’ye varan) birlikte geliyor ve kullanıcıların daha konforlu bir izleme deneyimi için ekrandaki mavi ışık seviyesini azaltabilmesini sağlayan Acer Bluelight Shield™ teknolojisini sunuyor.

Çok yönlü kullanım için tasarlanan ince ve minimalist Aspire C serisi, 120 mm’ye kadar yükselebilen, boyu ayarlanabilir ergonomik stant üzerinde eğilebilir (-5 ve 25°) ve döndürülebilir (30°’ye kadar Sol/Sağ) ekran sayesinde olağanüstü esneklik ve manevra kabiliyeti sağlarken daha fazla kurulum alternatifi için de isteğe bağlı VESA montaj kiti ile birlikte geliyor. Her alana veya çalışma ortamına uyum sağlayacak kadar zarif Acer Elite 19 kablosuz klavye ve mouse seti ile birlikte gelen cihaz, birden fazla cihazla birden bağlantı ve hızlı veri aktarımı için 4 adet USB Type-A, 1 adet Type-C bağlantı noktası ve HDMI gibi oldukça zengin bağlanabilirlik seçenekleri ile birlikte geliyor. 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Aspire C27 (C27-195ES) EMEA bölgesinde temmuz ayı itibariyle 999 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Acer Aspire C24 (C24-195ES) EMEA bölgesinde temmuz ayı itibariyle 899 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Kesin özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen acer adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin. 

Ürün görselleri ve özellikleri için Acer Medya Merkezini ziyaret edebilir veya tüm duyuruları görmek için Acer Basın Odasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.