Dolar 32,9839
Euro 35,3323
Altın 2.454,87
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Blizzard Entertainment, World of Warcraft ve Diablo IV ek paketlerinin yaklaşan çıkış tarihlerini Xbox Showcase’de duyurdu!

Blizzard Entertainment, World of Warcraft ve Diablo IV ek paketlerinin yaklaşan çıkış tarihlerini Xbox Showcase’de duyurdu!
10 Haziran 2024 17:42
49
A+
A-

Blizzard Entertainment Başkanı Johanna Faries şunları söyledi: “World of Warcraft: The War Within ve Diablo 4: Vessel of Hatred’in çıkış tarihlerini açıklamak üzere Xbox Showcase’de diğer muhteşem geliştiricilerle birlikte burada olmak çok heyecan verici.” “Bu sürümler, World of Warcraft’ın 20. yıl dönümü kutlamalarını da içerecek şekilde önümüzdeki birkaç ay boyunca heyecan verici olacak bir dönemi başlatıyor – daha fazlasını yılın ilerleyen dönemlerinde paylaşacağız.”

World of Warcraft: The War Within

Eve dönme zamanı geldi! Azeroth’u boşluğun işgalci güçlerinden kurtarma yolculuğu,World of Warcraft ‘ın iddialı yeni Worldsoul Saga’ya ilk girişi ve oyunun 10. genişleme paketi olan The War Within’in 26 Ağustos’ta dünya çapında piyasaya sürülmesiyle başlıyor. Çıkış tarihini duyuran sinematik ilk gösterimini Xbox Showcase’de yaptı ve buradan izlenebilir. Epic Edition’ı veya fiziksel koleksiyoncu sürümünü satın alan oyuncular, 23 Ağustos‘ta erken erişim başlatıldığında küresel lansmandan önce oyuna başlayabilecekler

Warcraft serisi şu anda 30. yılını kutluyor,  World of Warcraft ise bu yılın sonlarında 20. yılını kutlayacak. Yaklaşan küresel lansmanı kutlamak için WoW ekibi, yeni ve geri dönen oyuncuları bu fantastik dünyayı keşfetmeye davet etmek ve oyuncuları boşluğun habercisi Xal’atath’a karşı savaşmaya hazır hale getirmek için yeni ve sınırlı süreli bir “Azeroth’a Hoş Geldiniz” paketini duyurdu.

Fiyatı 22.99 EUR olan bu paket şunları içeriyor:

• Dragonflight genişletmesi

• Seviye 60 karakter takviyesi

• 60 Günlük oyun süresi

World of Warcraft, Battle aracılığıyla Windows® PC’de mevcuttur. The War Within hakkında daha fazla bilgi için  web sitesini ziyaret edin.

Ekran görüntüleri, videolar ve diğer öğeler için Blizzard Basın Merkezi’ni ziyaret edin. 

Diablo IV: Vessel of Hatred

Diablo IV 2023’te bomba bir çıkış yaptı ve heyecanla beklenen ilk genişletmesi Vessel of Hatred, 8 Ekim‘de satışa sunulacak. Açılış sineması ilk gösterimini burada izleyebileceğiniz Xbox Showcase’de yaptı. Oyun içi kozmetik ödüllere anında erişim için artık ön satın alımlar mevcut.

Sizi bekleyen karanlığa hazırlanın:

• YENİ SINIF: SPRIRITBORN — Ormanın en üstün yırtıcıları arasında yer alan Spiritborn, Diablo serisinde tamamen yeni bir sınıftır. Yalnızca Nahantu ormanlarının derinliklerinde uyandırılabilecek mistik sinerjilerle savaşla güçlendirilmiştir. Spiritborn’lardan biri olun ve bu kadim medeniyetle iç içe geçmiş ruhani Ruhları kucaklayın.

• YENİ BÖLGE: NAHANTU — Diablo IV‘ün sırlarla, tehlikeli yeni Zindanlarla, Kalelerle ve savaşan Kabilelerden gelen vahşi iblislerle dolu yeni orman bölgesi Nahantu’yu keşfedin.

• HAREKETE DEVAM ETDiablo IV olaylarının hemen ardından geçen Vessel of Hatred, siz Neyrelle’i Mephisto’nun ruhu üzerindeki sıkı hakimiyetinden kurtarmak için savaşırken, hâlâ onu kontrol altına almak için yaptığı seçimin sersemlemiş hali olan karanlık hikayeyi sürdürüyor. Neyrelle’i aramak, hapsedilmiş Prime Evil ile boğuşurken sizi kadim ormanın derinliklerine götürüyor. Yeni düşmanlar her hareketinizi kuşatıp sonunuzu planlarken Mephisto’nun karanlık planını çözmeye çalışın. Neyrelle’in ruhunun kaderi ve onun bu Prime Evil’in Sanctuary’i yok etmesini engelleme yeteneği sizin ellerinizde.

• YENİ OYUN GÜNCELLEMELERİ — Vessel of Hatred ayrıca tüm Diablo IV oyuncuları için yeni sınıf becerileri, efsanevi glifler, zindan türleri, Fısıltı Ağacı aktiviteleri ve daha fazlasını içeren devasa güncellemelere sahiptir.

• Nahantu’nun yoğun çalılıkları ve ötesindeki savaş arayışınızda yeni Paralı Askerler size katılabileceği için asla yalnız savaşmayın. Bu güçlü müttefikler ilerledikçe güçlenir ve her biri savaşta size yardımcı olacak benzersiz yeteneklerle donatılmıştır.

• Arkadaşlarınızla birlikte çalışarak hedefleri tamamladığınız ve çok seviyeli bir zindanda boss katlettiğiniz, aynı zamanda ganimet ve ödüller kazandığınız yeni bir ortak PvE modu.

Dijital Ön Satın Alma Sürümleri ve Bonuslar

Vessel of Hatred, Standart sürüm (39,99 EUR), Deluxe sürüm (59,99 EUR) ve Ultimate sürüm (89,99 EUR) olarak dijital ön satın alıma açıktır. Diablo IV ve Vessel of Hatred, Windows® PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Steam’de platformlar arası oyun ve çapraz ilerlemenin yanı sıra ikisi yan yana oynama da dahil dört oyuncuya kadar co-op özelliğine sahiptir. Vessel of Hatred oynayabilmek için temel oyuna sahip olmanız gerekir. Her dijital sürüm, Sanctuary’deki maceranızı geliştirecek bir veya daha fazla öğe içerir:

• Standart Sürüm: Kar leoparı evcil hayvanı Alkor’u ve Diablo Immortal’da bir Annenin Ağıtı Efsanevi mücevherini içerir*

• Deluxe Sürüm: Standart sürümdeki her şeyin yanı sıra evcil köpek Hratli’yi, Nahantu Savaş Kedisi Bineği** ve Diablo IV*’te Premium Sezonluk Savaş Bileti Kilidini Açmayı içerir.

• Ultimate Sürüm: Deluxe sürümdeki her şeyin yanı sıra Nahantu Unearthed Armor paketini, kaplan evcil hayvanı Natalya’yı, 3.000 platin, Wings of the Faith Kozmetik’i ve Nahantu temalı bir şehir portalını içerir.

* Ayrı olarak indirilir. Kullanılabilirlik platforma ve bölgeye göre değişir.

** Kullanmadan önce binek erişiminin kilidi oyun içinde açılmalıdır.

Diablo IV, Windows® PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 ve Steam’de mevcuttur.

Diablo IV hakkında daha fazla bilgi için lütfen Diablo4’u ziyaret edin.

Ekran görüntüleri, videolar ve diğer öğeler için Blizzard Basın Merkezi’ni ziyaret edin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.