Dolar 33,6825
Euro 37,1306
Altın 2.715,00
BİST 9.821,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 30°C

İBB ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile düzenlenen İstanbul Zeka Oyunları Yarışmasında başvurular başladı

İBB ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile düzenlenen İstanbul Zeka Oyunları Yarışmasında başvurular başladı
18 Ağustos 2024 17:00
1
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile İstanbul Zeka Oyunları Yarışması düzenleniyor.   Katılımcıların düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan yarışmanın başvuruları 11 Eylül’e kadar İstanbul Senin mobil uygulaması ile genclikspor.ibb.istanbul web sitesinden alınıyor. 9 – 49 yaş arasındaki çocuklar, gençler ve yetişkinlerin katılımına açık olarak gerçekleştirilen yarışmanın elemeleri ve yarı finalleri çevrimiçi olarak, finali ise daha sonra duyurulacak tarihte ve yerde yazılı olarak gerçekleştirilecek. 

 

ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER KATILABİLİYOR

Çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde düzenlenen yarışmaya çocuklarda 9 – 13 yaş arası, gençlerde 14 – 18 yaş arası, yetişkinlerde ise 19 – 49 yaş arası bireyler katılabiliyor. Düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma klasik kâğıt kalem oyunlarından; sözel, sayısal, görsel ve mantık alanlarındaki orijinal zekâ sorularından oluşuyor. 

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

İstanbul Zeka Oyunları Yarışması’nın başvuruları ise İstanbul Senin mobil uygulaması ile genclikspor.ibb.istanbul web sitesi üzerinden alınıyor. 11 Eylül’de sona erecek başvuruların ardından 16 – 22 Eylül arasında elemeler, 26 Ekim’de ise yarı finaller yapılacak. Elemelerin ve yarı finallerin çevrimiçi olarak düzenleneceği yarışmanın finali ise katılımcılara duyurulacak tarihte ve yerde yazılı olarak gerçekleştirilecek. 

 

Yarışmanın sonunda her kategorinin birincisi diz üstü bilgisayar, ikincisi akıllı cep telefonu, üçüncüsü ise tablet ödülünün sahibi olacak. Ayrıca ilk 10’a giren tüm yarışmacılara sürpriz ödüller verilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.