Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C

IGG, Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

IGG, Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı
5 Haziran 2024 19:36
40
A+
A-

Dünyaca ünlü oyun şirketi IGG, Tayland’ın Phuket kentinde heyecan dolu bir ilke imza atarak çevrimdışı SLG turnuvasına ev sahipliği yaptı. 18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bu dev organizasyonda, IGG’nin popüler oyunları Lords Mobile ve Doomsday: Last Survivors heyecanı zirveye çıktı.ƒ

Lords Mobile ve Doomsday: Last Survivors Sahnedeydi

Sekiz yıldır mobil oyun pazarında gücünü ve popülerliğini artırarak zirveye doğru emin adımlarla ilerleyen Lords Mobile, bu turnuva ile adından çokça söz ettirdi. IGG’nin dev organizasyonu ve oyunculara olan tutkusu, Lords Mobile’ı zirvede tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl mobil pazara adım atan ve zombi hayatta kalma türünde yepyeni bir soluk getiren Doomsday: Last Survivors da ilk yılını bu turnuvayla taçlandırdı.

140.000 Dolarlık Ödül Havuzu

Mart ayında başlayan çevrimiçi elemelerde finale yükselmeyi başaran e-spor takımları, IGG’nin sponsorluğunda Phuket’e adeta bir zafer ziyafetine davet edildi. Hem Lords Mobile hem de Doomsday: Last Survivors için düzenlenen turnuvalarda toplamda 140.000 Doları aşan bir ödül havuzu dağıtıldı. Nakit ödüller, oyun içi ödüller, Bose kulaklık ve daha birçok sürpriz, kazananları sevindirdi

Sadece Kazananlar Değil, İzleyiciler de Mutlu!

Turnuvayı yerinde izlemek isteyen şanslı oyuncular da unutulmadı. IGG, bu özel izleyicilerin seyahat ve konaklama masraflarını da karşıladı. Üstelik izleyiciler heyecan dolu mini oyunlara katılarak ödüller kazandı, IGG ürünlerinin yer aldığı hediye çantaları, oyun içi paralar ve hediye çekleri ile evlerine keyifli bir tecrübe yaşayarak döndüler.

Dağ “The Mountain” Turnuvada!

Popüler karakter “Dağ” da turnuvada izleyicilerle buluştu. Hafþór Júlíus Björnsson, sadece karizmatik varlığıyla değil, oyun içi kahraman olarak yer aldığı mini oyunlarla da izleyicileri mest etti.

Oyunfor da Turnuvaya Sponsor Oldu!

IGG’nin bir ilke imza atarak düzenlediği turnuvada sponsorlar arasında Türk Oyun E-Ticaret Platformu Oyunfor da yer almaktaydı.

IGG’den Yeni Turnuvalar Bekleniyor

Bu muhteşem organizasyonla oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatan IGG, SLG e-spor turnuvaları için yeni bir çığır açtı. IGG’nin önümüzdeki yıllarda da benzer heyecanlara imza atması ve oyun dünyasına yeni soluklar getirmesi bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.