Dolar 34,0795
Euro 37,7680
Altın 2.760,81
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Bilgehanelerde Yaz Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Bilgehanelerde Yaz Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti
30 Ağustos 2024 02:48
1
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde yaz etkinlikleri öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Sayıları 25’e ulaşan Bilgehanelerde “Senin Yazın, Senin Geleceğin!” temasıyla 7 hafta boyunca düzenlenen yaz etkinlikleri; milli ve manevi eğitimler, öğrencilerin kabiliyetlerini keşfedebilecekleri atölyeler, çeşitli etkinlikler, geziler ve kazanım değerlendirme sınavı ile tamamlandı.

ÖĞRENCİLER DE AİLELER DE ÇOK MEMNUN

Milli ve manevi etkinlikler çerçevesinde 10 bin 168 öğrenci; siyer, ilmihal, sure talimi, din kültürü ve ahlâk bilgisi, tecvit ve mahreç eğitimleri aldı. Eğitimlerin ardından düzenlenen kazanım değerlendirme sınavında başarı elde eden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 
Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine katılan aileler, çocuklarının keyifli ve verimli bir yaz dönemi geçirdiğini belirterek, kış döneminde de Bilgehaneli olmak istediklerini ifade etti. Veliler, verilen eğitimler ve sağlanan hizmetler dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Eğitimlere katılan öğrenciler de yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ve yeni eğitim dönemine moral depoladıklarını ifade etti. 

GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI 2 EYLÜL’DE 

Yaz döneminin sona ermesinin ardından ilgiyle beklenen Bilgehanelerin güz dönemi kayıtları, 2-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler “bilgehane.konya.bel.tr” internet sitesini ziyaret edebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.