Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Çocukların Gülümsemesine Ortak Olalım

Çocukların gülümsemesi için, gelin destek olalım.

Çocukların Gülümsemesine Ortak Olalım
18 Şubat 2020 09:42
7.465
A+
A-

Samsun’da ilköğretim öğrencilerine yönelik sergilenen tiyatro gösterisi büyük ilgi topladı. İş adamlarının finansal yardım sağladığı tiyatro gösterilerinin devamı için destek bekleniyor.

Abs Sanat kurucusu Altan Yücebaş oynadığı oyunla çocukları güldürüyor. Son olarak bir velinin talebi üzerine Atakum Saray Köyde ücretsiz olarak sergilediği tiyatro oyununda yine çocukları güldürmüş ve tiyatroyu sevdirmiş.

TİYATROLAR ÜCRETSİZ SERGİLENİYOR

Tiyatro için öğrencilerden para talep etmediğini belirten Abs Sanat kurucusu Altan Yücebaş, “Öğrencilerden ve okuldan para alınması doğru olmaz. Eğer ki destek olunursa bizlerde ücretsiz olarak tiyatromuzu yaparız” dedi.

Yücebaş konuşmasının devamında “En son bir dostum aradı ve sosyal medyada gördüğü tiyatro fotoğraflarında çocukların çok güzel güldüğünü söyledi. Bende ‘sende gönder, senin içinde güldürelim’ dedim. Bunun üzerine masraflarımızı çıkaracak kadar ücreti bize gönderdi. Ve belirlediğimiz 2 köy okuluna giderek öğrencilere ücretsiz tiyatro sergiledik.” dedi.

Köy okullarının belirlenmesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini belirten Yücebaş, “Bize destek olan Samsun Korkmazlar Oto gibi diğer sanat ve eğitim gönüllüsü iş adamlarını da bulursak tiyatromuza devam edeceğiz. En son Gökçe Çakmak İlköğretim Okuluna gittik ve çocukların yüreğine dokunmak bizi çok mutlu etti” dedi.

DESTEKLERİNİZ İÇİN
ALTAN YÜCEBAŞ
0542 732 38 34

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.