Dolar 33,0735
Euro 36,1259
Altın 2.609,16
BİST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Efes Selçuk Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan yaz okulu kursları öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan yaz okulu kursları öğrencilerden büyük ilgi görüyor.
18 Temmuz 2024 21:24
1
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi, yılın her döneminde kentte yaşayan çocukların ve gençlerin kültür, sanat ve sporla iç içe olması için çalışmalarını sürdürüyor. Okulların kapanmasıyla birlikte açılan yaz okulu kurslarına yetişkinler de büyük ilgi gösteriyor.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen gitar, keman, piyano, resim, satranç ve ritim kurslarının yanı sıra; basketbol, voleybol, kız futbol, jimnastik, modern dans ve halk oyunları gibi spor dallarında da kurslar düzenleniyor. Kurslara katılan öğrenciler oldukça mutlu olduklarını belirtirken, kursları yakından takip eden öğrenci velileri, böylesine dolu dolu ve yoğun geçen kursları çocukları için etkinleştiren Efes Selçuk Belediyesine teşekkür etti.

Efes Selçuk’ta yaşayan çocukların ve gençlerin kültür sanat ve sporla iç içe olmalarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezimizde yıl boyu devam eden kurslar ve farklı spor dallarında verilen kurslar ile çocuklarımıza ve gençlerimize dokunmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın bir topa, bir müzik aletine dokunması, halk oyunlarıyla modern dans ile iç içe olması bizim için birçok şeyden önemli. Yaz tatili bu kurslar için çok daha verimli bir zaman. Ben Efes Selçuk Belediyesi Yaz Okulu Kurslarına katılım gösteren tüm çocuklarımıza, ailelerine ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Efes Selçuk Belediyesi bünyesinde açılan yaz okulu spor kursları, yaz sezonu sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.