DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Kardeş Okul Ziyaretiyle Gönül Bağı Kuruldu

Samsun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Maarif Hareketi kapsamında yaptığı ’Kardeş Okul Projesi’nde, amacına ulaştı.

Kardeş Okul Ziyaretiyle Gönül Bağı Kuruldu
Banner Resmi
18.08.2021
1.345
A+
A-

Samsun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Maarif Hareketi kapsamında yaptığı ’Kardeş Okul Projesi’nde, amacına ulaştı.

Proje kapsamında Canik İlçesi Hacınaipli İlkokulu/Ortaokulu ziyaret edilerek öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler yapıldı ve toplanan yardımlar dağıtıldı.

İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gizem Nur ACAR’ın tasarladığı kitap ayraçlarla başlayan proje, kardeş okul öğrencileri için çeşitli yardımların toplanmasıyla devam etti. Daha sonra tüm İMTAL Öğrencileri adına, ‘’Kardeş Okul Öğrencilerine’’ mektup yazıldı. Öğrencilere çok çalışmaları ve her zaman çevresindeki insanlara duyarlı olmaları gerektiğinin vurgulandığı  mektup,İMTAL Müdürü Hakan SARIÖZKAN tarafından Hacınaipli İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Numan AYDOĞDU’ya verildi.

Şenlik havasında gerçekleşen ziyarette, İMTAL Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı Öğrencileri, palyaço gösterisi, yüz boyama, sosis balon, müzikli drama etkinlikleri gerçekleştirdiler, kardeş öğrencilerle sokak oyunları oynadılar.  Hayatlarında ilk defa, palyaço gören-sosis balonlarla oynayan öğrencilerin gözlerindeki sevinçle, unutulmaz bir gün yaşadılar.

İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan SARIÖZKAN, öğrencisini merkeze alan ve değerlerine sahip çıkan okul olarak, yine güzel bir projeye daha imza attıklarını söyledi. Projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.