Dolar 32,8926
Euro 35,2158
Altın 2.454,47
BİST 10.586,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Menderes Belediyesi’nde Şüpheli Paket Eğitimi

Menderes Belediyesi’nde Şüpheli Paket Eğitimi
31 Mayıs 2024 11:42
35
A+
A-

Menderes Belediyesi tarafından personele şüpheli paket eğitimi verildi.

Menderes Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında AFAD ile birlikte belediye çalışanlarına şüpheli paket eğitimi verildi. Hizmet içi eğitimde şüpheli bir posta durumunda yapılması gerekenler anlatıldı.

‘’Her alanda eğitim bizim için önemli’’

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Çalışma arkadaşlarımızın hemen her konuda bilgi sahibi olması ve farkındalık düzeylerinin artması önemli. Meydana gelebilecek kazaların oluşma ihtimali konusunda personellerimizin farkındalığını arttırmaya yönelik yapılan bu eğitim ve öğrenilen her bilgi hayati önem taşıyor ve her vatandaşımızın bu konular üzerinde bilgi sahibi olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda personelimize yönelik faydalı eğitimlerimiz devam edecek.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.