Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 29°C

QNB Finansbank ve eLogo’dan firmalara avantaj sağlayacak iş birliği

QNB Finansbank ve eLogo’dan firmalara avantaj sağlayacak iş birliği
29 Mayıs 2024 18:06
41
A+
A-

QNB Finansbank müşterisi olan ve eLogo kullanan firmalar, e-Defterlerini eLogo tarafından geliştirilen web portal üzerinden düzenlenen izin kurgusu sayesinde doğrudan, kolay ve güvenli bir şekilde bankaya iletebilecekler. Bu iş birliğiyle sisteme işlenen e-Defterler, firmaların bankacılık ürün ve hizmetlerine avantajlı ve kolay bir şekilde erişmelerini sağlayacak.

Hızla değişen iş dünyasında, dijitalleşmenin, sürdürülebilir büyüme ve rekabet gücü için temel bir unsur haline geldiğinin altını çizen QNB eFinans Genel Müdürü & Dijital Köprü ve Servis Bankacılığı Managing Director Okay Yıldırım, eLogo iş birliğiyle ilgili şunları söyledi; “QNB Finansbank olarak, firmalara sunduğumuz dijital hizmetlerde yıllardır ilklere imza atıyor ve firmaların tüm süreçlerini dijitale taşıyarak kolaylaştırmalarına destek oluyoruz. eLogo ile yaptığımız bu iş birliğiyle de firmaların bankacılık ürün ve hizmetlerine daha hızlı ve avantajlı bir şekilde erişmelerine imkan sağlayacağımız bir yol daha sunmaya başlıyoruz. Bankamızın sağladığı diğer kanallara alternatif olarak eLogo kullanan firmalar da artık e-Defter verilerini elektronik ortam üzerinden bankamızla anında paylaşabilecekler. Böylece firmalar daha önce manuel olarak bankamızla paylaştıkları mali verilerini sistem üzerinden kolayca aktarabilecek ve bankamızın kredi süreçlerinde hızlı ve avantajlı değerlendirilebilecekler. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sürdürülebilir bir gelecek için de çok büyük katkı sağlıyor. e-Defter verilerinin elektronik ortamda iletilmesi ile birlikte dijitale taşınan birçok bankacılık süreci hem kağıt tüketiminin hem de karbon ayak izlerinin azaltılmasına destek oluyor. Ayrıca bu yeniliğin KOBİ’lerin krediye ulaşmasını hızlandırıcı ve kolaylaştırıcı bir etkisinin de olmasını bekliyoruz. QNB Finansbank olarak firmaların dijitalleşme yolculuğunda yanında olmaya ve iş süreçlerini kolaylaştıracak projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Özel entegratörler arasında müşteri odaklı anlayışları ve uzman kadroları ile üst üste 6 yıldır pazar lideri olduklarını ifade eden eLogo Genel Müdürü Başak Kural, “Amacımız müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına çözümler sunabilen, bu sayede iş süreçlerini kolaylaştırmaya ve maliyetlerin azalmasına yardımcı olan bir servis şirketi haline gelmek. Bu doğrultuda sektöründe öncü şirketlerin tercihi olurken, bankacılık ve finansal servisler alanında da önemli projelere imza atıyoruz. QNB Finansbank ile e-Defter veri paylaşımı entegrasyonu projesinde gerçekleştirdiğimiz iş birliği bu konuda çok önemli bir örnek. Bu proje ile işletmelerin tercih etmesi halinde sistemimizde güvenli bir şekilde sakladıkları               e-Defterlerini QNB Finansbank ile paylaşmalarını sağlıyoruz.   Önümüzdeki dönemde de kullanıcı dostu ve deneyimi en üst noktaya taşıyacak çözümlerimizi önceliklendirerek işletmelerin iş süreçlerine katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.