Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları’nın İkinci Durağı Kayseri Oldu

Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları’nın İkinci Durağı Kayseri Oldu
9 Haziran 2024 14:06
35
A+
A-

Akbanklı liderleri ve alanında uzman isimleri, işletme sahipleri ve yöneticileri ile bir araya getiren buluşmada, işletmelerin büyüme stratejilerine hizmet edecek çözümler ele alındı.  Buluşmada konuşma yapan Akbank Genel Müdürü Kaan Gür; “Akbank olarak, Kayseri’deki müşterilerimize sunduğumuz finansal çözümlerle, onların yenilikçi projelerine ve yatırımlarına destek oluyoruz ve bu desteğimizi sürdüreceğiz.

Kayseri’nin güçlü potansiyelini daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de her ölçekten işletmenin geleceğe hazırlanmasını desteklemek üzere ‘Birlikte Geleceğe Buluşmaları’nı başlatan Akbank’ın ikinci durağı Kayseri oldu. Akbank yöneticilerini, Akbanklı liderleri ve alanında uzman isimleri, işletme sahipleri ve yöneticileri ile bir araya getiren buluşmada, işletmelerin büyüme stratejilerine hizmet edecek çözümler ele alındı. 

Birlikte Geleceğe Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin sanayi ve ticaret hayatında her zaman öncü bir rol oynamış Kayseri’de olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, açılış konuşmasında; “Anadolu’nun kalbinde yer alan bu önemli şehir, tarihi İpek Yolu’ndan günümüze uzanan ticaret becerisiyle bir ekonomik mucizeye imza atmıştır. 2023 yılı itibarıyla Kayseri’nin ihracat rakamı da 3,6 milyar dolara ulaşmış, şehrin ekonomik dinamizmini ve dünya ile entegrasyonunu bir kez daha kanıtlamıştır. Kayseri’deki müşterilerimize sunduğumuz finansal çözümlerle, onların yenilikçi projelerine ve yatırımlarına destek oluyoruz ve bu desteğimizi sürdüreceğiz. Kayseri’nin güçlü potansiyelini daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Akbank olarak, ülkemize olan adanmışlığımızla yatırımlarımızı Türkiye’nin geleceğine yapıyoruz. Bu süreçte Kayserili işletmelerin büyüme yolculuğunun bir parçası olmaktan da gurur duyuyoruz. Ülkemizin kalkınma ve gelişim odaklı ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz çözümlerimizle, işletmelerimizin yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bütün bu alandaki ortak çalışmalarımızın şirketlerimizi daha dirençli, daha rekabetçi hale getireceğine, ülkemizi de uluslararası arenada daha güçlü kılacağına eminiz” dedi. 

Kayseri’deki etkinlik kapsamında Posta Gazetesi Ekonomi Müdürü Bilal Emin Turan’ın moderatörlüğünde ‘Birlikte Geleceğe Paneli’ gerçekleştirildi. İş dünyasının karşılaştığı güncel zorluklar ve fırsatların ele alındığı panelde, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Çetin Düz ve Akbank Sürdürülebilir Finansman Müdürü Muratcan Başkurt, dijital ve yeşil dönüşüm, sürdürülebilirliği odağına alan finansman modelleri ve finansmana erişim gibi ticarette ve ekonomide Türkiye’yi başarıya taşıyacak adımları konuştu. Kayseri ve bölgesi özelinde gelişim fırsatlarının da değerlendirildiği panelde yenilikçi çözümler paylaşıldı. 

Panelin ardından katılımcılar, Akbank Baş Ekonomisti Çağrı Sarıkaya’nın “Makro Ekonomik Görünüm ve Beklentiler” başlıklı sunumunu dinleme fırsatı buldular. Türkiye ve dünya ekonomisine dair önemli öngörüler içeren sunumunda Çağrı Sarıkaya, işletmelerin temsilcileri ve liderlerine makro ve mikro koşulları yönetmek üzere değerlendirmelerini paylaştı.

Akbank Birlikte Geleceğe Buluşmaları, farklı illerde ekonominin uzmanlarını iş dünyasının liderleri ile buluşturmaya ve güçlü bir Türkiye için yeni çözümler ve iş birlikleri geliştirilmesine hizmet etmeye ve müşterilerin yeşil dönüşümünü desteklemeye devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.