Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Anadolu Yakası’nın Gastronomi Merkezi olarak öne çıkan Bulvar 216 yeni markaları ile dikkat çekiyor

Anadolu Yakası’nın Gastronomi Merkezi olarak öne çıkan Bulvar 216 yeni markaları ile dikkat çekiyor
27 Temmuz 2024 04:12
1
A+
A-

Ödüllü mimarisi, gurme restoranları ve keyif dolu kafeleri ile Ataşehir’in merkezinde yer alan Bulvar 216, bünyesine kattığı yeni markalar ile ziyaretçilerine eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Sokak yemeklerine rafine bir dokunuş getiren Snob Street Food, Bulvar 216’nın yeni lezzet duraklarından… Sokak lezzetlerinin dinamizmini; kaliteli ve temiz malzemeler kullanan eğitimli şeflerle gurme bir deneyime dönüştürmeyi başaran Snob Street Food yerel lezzetleri ve dünyadan sokak lezzetlerini şehrin yeme içme düzenine kazandırarak hem malzemeden ödün vermeyerek hem de genç şeflerle çalışarak sürdürülebilirliği odağına alıyor.

En kaliteli Belçika çikolatası olan Callebaut ürünleri ile eşsiz çikolatalar ve tatlılar sunan Boston Drink & Dessert Bulvar 216’da yerini aldı. Günlük üretim yaparak her zaman taze ürünler sunan ve yepyeni yaz içeceklerini menüsüne katan Boston Drink & Dessert Bulvar 216’da çikolata tutkunlarını ağırlıyor.

Zengin dünya mutfağı ve imza kokteylleriyle bilinen Loxxi, Bulvar 216’da lezzet tutkunlarını bekliyor. Haftanın belirli günlerinde gerçekleşecek müzik şovları ile de yemek tutkunuzu eğlenceye dönüştürecek Loxxi, özel günlerin de vazgeçilmez mekanı olmaya aday…

Bir marketin çok ötesinde deneyim sunan Boldy Yemek ve Market, Bulvar 216’ın en dikkat çekici mekanlarından biri. Restorana gider gibi gelip alışveriş yapabileceğiniz, markete gider gibi gelip yemek yiyebileceğiniz, her ihtiyacınızı bulup ihtiyacınız kadarını alabileceğiniz bir deneyim sunan Boldy Yemek ve Market, Bulvar 216’nın yükselen trendi olarak öne çıkıyor.

Hayata yeni dokunuşlar sunan Bulvar 216 yeniliklerinden haberdar olmak için bulvar216.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.