Dolar 33,0525
Euro 36,0144
Altın 2.555,91
BİST 11.146,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Golden Global Yatırım Bankası Kapalıçarşı’da Açtığı Şube ile Ekonomiye Desteğini Sürdürüyor

Golden Global Yatırım Bankası Kapalıçarşı’da Açtığı Şube ile Ekonomiye Desteğini Sürdürüyor
19 Temmuz 2024 16:24
1
A+
A-

Golden Global Yatırım Bankası Hazine Direktörü Serhan Zafer“Türkiye ekonomisine ve müşterilerimize katma değer sağlama misyonuyla çalışmalarımıza devam ederken, Kapalıçarşı’nın tarihi atmosferinde Nuruosmaniye Şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Kapalıçarşı’nın tarihi dokusuna ve köklü bir geçmişe sahip geleneklerine saygılı bir yaklaşımla, şubemizi bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine göre şekillendirdik. Müşterilerimize geniş bir yelpazede yer alan yatırım bankacılığı ve özellikle Hazine hizmetlerimiz ile katma değer sağlayarak, daha kaliteli, hızlı ve etkin bankacılık hizmetleri sunmayı hedefliyoruz. Bu tarihi ve kültürel mirasın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Global Yatırım Bankası, hazine hizmetlerini yaygınlaştırarak Kapalıçarşı ve çevresindeki ticarete güç katacak. Bölgedeki firmalar, Nuruosmaniye Şubesinin deneyimli ve uzman ekibiyle uluslararası ticaret ve Hazine işlemlerini daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.