Dolar 33,0668
Euro 36,1848
Altın 2.617,33
BİST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

İş Hayatında Uzaktan Çalışma Sisteminde İbre Tersine Dönüyor

İş Hayatında Uzaktan Çalışma Sisteminde İbre Tersine Dönüyor
18 Temmuz 2024 18:00
1
A+
A-

Acente iletişimini güçlendirmeyi amaçlayan Magdeburger Sigorta, bölge ofisi yatırımları ile fiziki çalışma koşullarını yeniden gündeme getirdi.

Pandemi döneminde gelişen evlerden çalışma sistemi ile çok sayıda sektör uzaktan çalışmaya geçiş yaptı. Ancak geçen süre içinde fiziki çalışma taleplerinin de arttığı görüldü. Bu noktadaki değişimi gören Magdeburger Sigorta, bölge ofisi yatırımlarını artırmaya başladı. 

Büyüme hedefleri doğrultusunda bölgesel yatırımlara odaklanan Magdeburger Sigorta, Ankara ve İzmir’de yeni bölge ofisleri kurdu. Bu ofisler aynı zamanda Ege ve İç Anadolu Bölgeleri’ndeki çevre illere de hizmet verecek.

Yeni ofislerin bölgelerdeki iş ortaklarına ve sigortalılarına daha etkin ve daha hızlı hizmet vermelerini sağlayacağını belirten Magdeburger Sigorta Türkiye Bölgeler Acenteler Satış Koordinatörü Erhan Toklu, ülke genelinde fiziki ofis açılışlarına devam edileceğini vurguladı. Yüz yüze iletişimin sigortacılık sektöründeki önemine değinen Toklu, sözlerine şöyle devam etti: 

“Biz sigortacılığın birebir iletişimle, temasla yapılabileceğine inanan bir ekibiz. Bunun için de fiziki ofisler ile bölgelerdeki varlığımızı pekiştirmemiz şart. Bu sayede acentelerimize daha yakın durabilecek, taleplerini birinci ağızdan dinleyebilecek ve sorunlarını hızlıca çözebileceğiz. Bu ofisler bir yandan pazar payımıza olumlu anlamda etki ederken bir yandan da iş ortaklarımız ile aramızdaki etkileşimi artıracaktır. Kendilerini yeni ofislerimizde misafir etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Magdeburger Sigorta’nın bölge yöneticileri, yeni ofislerin acente iletişimi ve satış hizmetlerinin yanı sıra sigortalılık bilincini artırıcı faaliyetlerde de bulunacağını belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.