Dolar 32,9741
Euro 35,3301
Altın 2.453,53
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 28°C

MAN ‘Aslan Eğitimleri’ ile çalışanlarının beceri ve yetkinliklerini geliştiriyor

MAN ‘Aslan Eğitimleri’ ile çalışanlarının beceri ve yetkinliklerini geliştiriyor
10 Haziran 2024 15:42
39
A+
A-

Antalya’da düzenlediği ‘Aslan Eğitimleri’ kapsamında yetkili bayi ve merkez şubelerindeki satış ekiplerini bir araya getiren MAN, çalışanlarına teknik ve sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler verdi. Yeni araçların donanımlarından sunulan hizmetlere birçok alanda çalışanların yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen kampın sonunda ise başarılı olan katılımcılara ‘Aslan 1’ sertifikası verildi.

 

Ticari araçların köklü ve güçlü markası MAN, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitesini eğitimlerle daha da ileri taşımayı sürdürüyor. Müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışan MAN, bu kapsamda başlattığı ‘Aslan Eğitimleri’ serisinin ilki olan ‘Aslan 1’ eğitimini Antalya’da gerçekleştirdi. 21-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ‘Aslan 1’ eğitimine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin yetkili bayi ve merkez şubelerindeki satış ekipleri katıldı.

 

Eğitimde başarılı olan çalışanlara ‘Aslan 1’ sertifikası verildi

Teknik ve sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik verilen eğitimlerde çalışanlar, MY24 model kamyon ve çekiciler hakkındaki bilgi ve donanımlarını artırmanın yanında, müşteri yönetim sistemleri, teknik hizmetler, garanti hizmetleri, 2. el gibi satış süreçlerindeki yetkinliklerini artıran birçok başlıkta eğitimi aldı. Katılımcılar, birim yöneticileri ve MAN Akademi’nin uzmanları eşliğinde, araç içinde yapılan eğitimlerle de aldıkları teorik bilgileri pratiğe aktarma fırsatı buldu.

 

2024 yılı ‘Aslan 1’ eğitiminin son gününde gerçekleştirilen ve tüm süreçte verilen temel bilgileri sorgulayan değerlendirmenin sonucunda da başarılır olan katılımcılara ‘Aslan 1’ sertifikası verildi. Değerlendirmede çalışanların aldıkları yüksek not ortalaması ve %90’ı aşan başarı oranı MAN yönetici ve eğitmenlerini de memnun etti. İlgili birim yöneticilerinin konuşmacı olarak yer aldığı eğitim kampına 70 çalışan katıldı. Bu eğitimlerin ikinci adımı olan ve satış sürecindeki kritik noktalara odaklanmayı amaçlayan ‘Aslan 2’ eğitiminin de ileri bir tarihte verilmesi planlanıyor.

 

“Hizmet kalitemizi daha da ileri taşımak adına kendimizi sürekli geliştiriyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, eğitim kampının çok verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

 

“Müşterilerini ‘Yaşam Boyu İş Ortağı’ olarak gören ve verdiği hizmette de bu anlayışla hareket eden bir büyük aileyiz. Bizi rakiplerimizden ayrıştıran bu hizmet kalitemizi daha da yukarılara taşımak için de kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Düzenlediğimiz bu eğitimlerle çalışanlarımızın teknik ve sosyal becerilerini geliştiriyor, onların en yeni ve güncel bilgileri almalarını sağlıyoruz. Özellikle hızlı gelişen teknolojiyle birlikte araçlardaki geliştirmelerde çok hızlanmış durumda. Bu eğitimlerle ayrıca çalışanlarımızın bu geliştirmelere hakim olmalarını sağlıyoruz.

 

Antalya’da düzenlediğimiz bu üç günlük kampımızda da arkadaşlarımız müşteri yönetim sistemlerinden teknik hizmetlere, garanti hizmetlerinden 2. El satış süreçlerine birbirinden farklı alanlarda yetkinliklerini geliştirme ve son yenilikler hakkında bilgilerini tazeleme fırsatı buldular. Eğitim kampımızın sonunda yapılan değerlendirmelerde arkadaşlarımızın ulaştığı yüksek başarı oranı, bu üç günün ne kadar verimli geçtiğini açıkça ortaya koyuyor. Ben bu eğitim kampına katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, sertifika alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.