Dolar 32,9919
Euro 35,8521
Altın 2.518,93
BİST 10.886,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Sistem Global’den Yatırım ve Halka Arz Yolculuğunda Şirketlere Tam Destek!

Sistem Global’den Yatırım ve Halka Arz Yolculuğunda Şirketlere Tam Destek!
26 Temmuz 2024 14:48
1
A+
A-

K

KOBİ’ler başta olmak üzere, katma değerli üretim hedefleyen her ölçekten şirkete büyüme odaklı iş servisleri ve danışmanlık hizmetleri sunan Sistem Global, yeni danışmanlık hizmetiyle yatırımcıya hazırlık ve erişim başta olmak üzere, halka az süreçlerinde başarıyı hedefleyen şirketlere, finansal analizden yasal uyuma kadar geniş bir destek yelpazesi sunuyor.

Şirketlere büyüme odaklı iş servisleri ve danışmanlık hizmetleri sunan Sistem Global, Ar-Ge ve inovasyon ağırlıklı hizmetleri ile 28 yıldır, özellikle KOBİ’lerin katma değerli üretim ile güçlenebilmesi için önemli danışmanlıklar ve hizmetler sunuyor. Sistem Global, katma değer ile güçlenen firmaların global rekabette de  güçlerinin artırılması ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşmaları için stratejik ve finansal yatırımcıya hazırlık, yatırımcıya erişim ve halka arz süreçlerine yönelik yeni bir hizmet devreye aldı. Bu hizmet, şirket hedeflerinin önceden doğru ve dinamik bir şekilde planlanmasının yanı sıra şirketlerin yatırım veya halka arz süreçlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını ve en iyi sonuçları elde etmesini sağlıyor. Sistem Global bu hizmetiyle yatırım sonrası süreçlerde de etkin rol oynuyor.  

Sistem Global’in Yatırım ve Halka Arza Hazırlık Danışmanlığı kapsamında, şirketlerin finansal yapıları ve hukuksal sistemleri detaylı bir şekilde analiz edilerek, yatırıma ve halka arza uygunlukları değerlendiriliyor, yatırım öncesi yasal düzenlemelere tam uyum sağlanması için gerekli süreçler yönetiliyor ve aracı kurum seçiminden, bağımsız denetim firmalarıyla çalışmaya kadar her aşamada şirketlere rehberlik ediliyor.

Sistem Global, finansal, vergisel, hukuki ve değerleme konularında derin uzmanlığa sahip kadrolarıyla şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiriyor. Müşterilerine büyüme odaklı katma değer yolculuğu destekleri sunmayı hedefleyen Sistem Global, Yatırım ve Halka Arza Hazırlık Danışmanlığı çerçevesinde sunduğu hizmetleri geliştirmek için ilgili hukuk firmaları ve finans kurumlarıyla stratejik ortaklıklar geliştiriyor. Sistem Global, sonuç odaklı bir yaklaşımla tasarladığı bu hizmetlerle, yatırım ve halka arz süreçlerinde, başarılı sonuçlar elde etmek isteyen kurumlara uzun vadeli ve sürdürülebilir destekler sunuyor.

aynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.