Dolar 32,9458
Euro 35,8042
Altın 2.529,42
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 27°C

Tüketici Sağlığı Alanında Dünya Lideri Haleon Türkiye’deki Dönüşüm Yolculuğunu Tamamladı

Tüketici Sağlığı Alanında Dünya Lideri Haleon Türkiye’deki Dönüşüm Yolculuğunu Tamamladı
26 Temmuz 2024 18:00
1
A+
A-

Tüketici sağlığı alanında dünya lideri olan Haleon, öz bakım çözümlerini daha erişilebilir, daha kapsayıcı ve daha sürdürülebilir hale getirmeye odaklanıyor. 

Temmuz 2022’de GlaxoSmithKline Plc’den ayrılarak tamamen tüketici sağlığı alanına odaklı bağımsız bir şirket olarak faaliyetlerine devam eden Haleon, Türkiye ayağında tamamladığı dönüşüm sürecini geniş bir davetli grubunun katıldığı özel bir etkinlikle kutladı. 25 Temmuz günü Birleşik Krallık İstanbul Konsolosluğu’nun Pera Bahçesi’nde, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Doğu Avrupa ve Orta Asya Ticaret Müsteşarı Kenan Poleo’nun ev sahipliğinde düzenlenen lansmana, sağlık, perakende ve pazarlama dünyasının önemli isimleri ile konsolosluk temsilcilerinden oluşan geniş bir davetli grubu katıldı.

Haleon’un tüketici sağlığı alanında yepyeni bir başlangıcı temsil ettiğini vurgulayan Haleon Türkiye Genel Müdürü Sumru Atalay: “170 ülkede faaliyet gösteren ve milyonlarca insanın güvendiği global bir tüketici sağlığı şirketi olarak ilham kaynağımızı insanlardan ve bilimden alıyoruz. Bilgi birikimimizi ve insan odaklı kültürümüzü yeni bir başlangıcın heyecanıyla birleştirerek, Türkiye’de öz bakım ihtiyaçlarını herkes için daha erişilebilir, daha kapsayıcı ve daha sürdürülebilir kılma hedefiyle yola çıktık. Tüketicilerimizin uzun yıllardır bildiği ve bilime dayalı markalarımızı bu dönüşümle beraber Haleon çatısı altında sunmaktan mutluluk duyuyoruz” diye vurguladı.  

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Doğu Avrupa ve Orta Asya Ticaret Müsteşarı Kenan Poleo, konuşmasında şunları söyledi: Birleşik Krallık ve Türkiye arasında güçlenerek büyüyen ticari ve diplomatik ilişki, tüketici sağlığı gibi giderek önem kazanan alanlarda da yeni iş birliklerine alan açıyor. 

Birleşik Krallık’ın inovasyon ve araştırma geliştirme odaklı yaklaşımını arkasına alan Haleon’un dinamik Türkiye pazarında güçleneceğini düşünüyorum.  

Haleon Türkiye Hakkında: Tüketici sağlığı alanında dünya lideri olan Haleon (LSE:HLN), 170 ülkede 24.000 çalışanıyla faaliyet gösteren, milyonlarca tüketicinin güvendiği global bir sağlık şirketidir. Haleon, sürdürülebilir iyi ve sağlıklı yaşamı merkezine alarak, bilim odaklı yaklaşımla geliştirdiği yenilikçi ürünlerle her yaştan her bireyin günlük ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır. Haleon’un Türkiye’de ürün portföyü dört ana kategoriyi kapsar; Ağız Sağlığı, Ağrı Tedavisi, Solunum Sağlığı ve İyi Yaşam (Vitamin ve Mineral Takviyeleri). Sensodyne, Parodontax, Voltaren, Advil, Theraflu, Otrivin, ve Centrum gibi uzun yıllardır bilinen ve tercih edilen markaları, güvenilir bilim, inovasyon ve insan odaklı bir yaklaşım üzerine kurulmuştur.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.