Dolar 32,2464
Euro 34,6660
Altın 2.400,32
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Cep Haberde Hayat Var

25 Mart 2020 22:19
839
A+
A-

Değerli dostlarım Samsun Cep Haberin kıymetli okuyucuları. Bugün çok heyecanlıyım, heyecanlıyım çünkü sevgili dostum Turhan AKŞEN beyin fikir ve düşünceleri ile hayata geçirilen ve siz birbirinden kıymetli okurları ile güç bulan Samsun Cep Haber sitesine zaman zaman köşe yazılarımla zaman zaman da yapacağım çalışmalarımla ve sizler için değeri olduğuna inandığım haberlerimle katkı sunmaya çalışacağım.

Türk Çiftçisinin Dünü Bugünü

Değerli dostlarım; yazacağım yazılar öncelikle Türk Tarımının ve Türk çiftçisinin dünü bugünü ve bana göre yarını hakkında olacaktır. Bu yazılarımı öncelikle istatistikî verilere ve bilimsel temellere dayalı olarak hazırlamaya çalışacağım. Ancak bazı yazılarıma yaklaşık 32 yıllık meslek hayatımda edindiğim tecrübelerle şu anda aktif olarak yaptığım Tarım Danışmanlığı esnasında sahadan bizzat çiftçinin bağından, bahçesinden sosyal ve kültürel ve ekonomik hayatından bazı kesitleri sizlere aktarmaya çalışacağım. Umuyorum ve yürekten diliyorum ki bu çalışmalarımda siz değerli okurlarımızın yorumları önerileri benim en büyük desteğim olacaktır.

Çok kıymetli Cep Haber Okurları; Bütün dünyayı kasıp kavuran KORONA VİRÜSÜ ne yazık ki ülkemizde de görülmeye başladı. Yaklaşık 15-20 gündür Devletimiz ve Hükümetimiz aldığı tedbirlerle bu sıkıntılı dönemi en az can kaybı ve ekonomik kayıpla geçirmek için malumunuz şu anda hepimiz evlerimizde kalarak yetkililerimize destek oluyoruz.

Bu başlangıç yazımı sabırla okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve evde kalın sağlıklı kalın diyorum.

                                                                                                            Uzman Tarım Danışmanı

                                                                                                             Zir. Müh. Ramazan TINKIR

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
28 Mart 2020 19:15
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.