Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

COVİD19, BAYRAMLAŞMALAR VE SİYASET ÜÇGENİ

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
24 Temmuz 2021 14:54
984
A+
A-

Yaklaşık 2 yıla yakın Covit-19 virüsü nedeniyle Ülke ve Millet olarak bir pandemi süreci dönemi geçiriyor ve yaşıyoruz.
Gerek Devleti yönetmenlerimizin gerekse bu konuda yetkili kurum ve kuruluşlarin yaninda birçok Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Sağlık Calışanlarımızın verdikleri mücadeleleri takdirle karşılıyoruz.Ancak;
Ne değişti ne oldu da biranda Milletce maske mesafe ve tedbirlerimizi unutur veya umursamaz bir hal ve hareket ıcersine girdik.
Bayram tatili boyunca ailelerin bir coğu bayramlaşma gelenek ve göreneklerimizi yerine getirmelerin yaninda sahillere Cevrelerindeki piknik alanlara firsat bulduklari tabiat ananin bahşettigi doğal ortamlara akin ettiler.
Peki Şehrimizdeki siyasi parti temsilcilikleri olan partilerin İl ve İlce başkanlari gerek partililerin gerek teşkilatlarin gerekse gönül baği olan yandaş seçmenlerinin özlediği beklenti içinde olduğu Bayramlaşma programini yaptılar mi?
Yoksa Kendilerine gelen Talimatlara riayet ederek Covit-19 virusunü henüz ülkemizdeki verileride göz önune alarak hasretlebeklenen teskilatlar ve partililerle sadece sanal ve iletişim araçları kullanarak mi?bayramlaştılar.
Samsun’da basında ve sanalda yer alan Bayramlasma programi yapan bir tek Iktidar Partisi ve hükümet partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi gerekli önlemlerini alarak açiķ havada teşkilatlari partililer gönüĺ verenler ile birlikte bayramlaştilar.
Demek ki her türlü sağlik tedbirleri alindiktan sonra kendilerine değer verdikleri değerli gördükleri partililerinle bayramlaşmanin onemini bilinçli bir şekilde seçilmis tüm milletvekili ve parti il ilceyoneticileriyle birlikte göstermişlerdir.
Bayramlarin birlik dirlik irilik kardeslik sevgi ve sayginin olduğu gelenek ve goreneklerine sahiplenmişlerdir.
Diğer siyasi parti ve temsilcileri “BAYRAM GELMİŞ NEYİME VEYA GENEL MERKEZIN TALIMATI” düşüncesiyle malesef elleriyle bunu ötelemişlerdir.
Unutmayin ki sizin Öteleridiğiniz bu bayrami 20yıldir iktidar olan bir parti ve Genel Başkani ile yöneticileri daima partililerin ve gönül verenlerin gönlüne girmek için hizmetlerinde yarişmaktalar.
Ya sizler ….Birakin gorsel ve yazıli basini kullanmayi tek yaptiğıniz şeklen görüntülü olarak sanaldaki varliğınızdir.Sanal size oy kazandirmaz nitekim arastirma şirketlerinin anketleri ortada ve sizler yerinizde sayiyorsunuz.Bu algi ve düşunce kafasi ile yeriniz oyunuz muhalefette kalmak olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.