Dolar 32,2734
Euro 34,6419
Altın 2.415,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Vatan İçin Hazırız

15 Ocak 2024 13:49
282
A+
A-

Yıllardır teröre destek veren Suriye artık devlet değildir. İsrail ve ABD’nin akibeti farklı olmayacak. Şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ederiz. Onlara minnettarız. Devletimiz büyük ve güçlüdür. En büyük tehlike senden gibi görünüp senden olmayandır. Mecliste PKK temizliği yapılmalıdır. CHP milli güvenlik sorunu olmuştur. Dış güçlerin içindeki siyasi uzantıları ve sözcüleri PKK severler, yok olmaya mahkumdur.

Yıllar önce şöyle yazmıştım:

“Türkiye derhal, hemen ve acilen, sınırımızdan uygun görülecek bir yerden başlamak üzere Kerkük’e kadar bir koridor oluşturup bu bölgede kuş uçurtmamalı. Mümbiç’i de terör hamisi devletler girmeden almalıyız.”

Şimdi bunun önemi daha belirgin bir şekilde ortadadır. Bunları ne pahasına olursa olsun derhal yapmalıyız. Ayrıca, Suriye sınırımızda bulunan PKK bölgeleri temizlenmelidir. Zira bu günkü konjonktür ve uluslararası siyasi iklim buna müsaittir.

Devlet bizim gibi belli bir yaş grubunu geçmiş eli silah tutanları çağırsa hepimiz gideriz. Vatanımız için seve seve şehit de oluruz. Zaten hepimiz öleceğiz. Yarın ölecektik, bu gün ölürüz. Bu kadar basit. Genç evlatlarımızın yerine bizler hazırız.

Komut gelsin: “Avcılar silah başına.” Gerisi tamamdır, eyvallah. Keklik avcıları yeter de artar bile. Önümüzde kimse duramaz. Bu vatanın yiğitleri bitmez. Bizler dağlarda gezen, gözleri alev alev yanan kalpleri harlı, ölümün korkutamadığı, kızıl elma yolcuları bozkurtlarız. Allah’tan sadece cennetini umarız.

Washington’a bir uçak dolusu leş gönderttik mi conilerin fitilini ateşleriz. Bir teki bile kalmaz. Ölümden korkan kahraman olamaz. Yardan geçtik, serden geçtik, bizler vatan için ölmeyi seçtik.

Bir adım geri durursak gök girsin, kızıl çıksın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.