Dolar 32,9347
Euro 35,7661
Altın 2.525,55
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Yalnız Bırakılan Samsun ve Samsunspor

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
29 Mayıs 2021 13:55
984
A+
A-

Samsunspor ve Teknik Direktör hoca ile yapılan yorumları paylaşımların yanında internet tv.ve gazetelerde de spor yorumcularını ilgi ile izliyor ve takip ediyorum.
Elbet gündeme getirdiklerinde Samsunspor’a Destek bir Işık olmak; görülmeyenlerin görülmesini gerek Teknik gerekse İdare yönetimini nazik bir dille anlatmaya gayret sarf ettiler.
Aslında her bir Samsun Şehrinin ve Samsunsporluların siyasi erkin milletvekillerimizin STK liderlerinin bir türlü gördükleri halde Gündeme getirerek konu etmeleri gereken hususu neden konuşmazlar.
Bu şehrin takimi Samsunspor 70 Puanla Adanademirspor Giresun Spor ile ayni puanda ligi bitirmiştir. Bugün süper lige çıkan Altay ile arasındaki fark ve sıralamaya bir bakin ligi 8. sırada bitiren bir İzmir takımı playoff oynayarak süper lige çıkmıştır.
Buradaki İlahi Adaleti sağlaması gereken Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve Ülkemizin Spor bakani ile TBMM hatta Cumhurbaşkanimiz Sayin Recep Tayyip Erdoğan hatta meclisteki siyasi parti liderleri olmalıydı.
Şimdi bu adam ne yazıyor ne diyor olabilirsiniz. Değerli Yılların Spor yazarı Gazeteci Oğuz Tongsir bunu detaylı yazmıştı. Fransa liginde 3 takım ayni puan ile ligi bitirdiğinde Fransa Federasyonu aldığı karar ile playoff oynatmadan 3. takımda süper liglerine oynamasına çıkartmasına karar vermişler.
Samsunsporumuz ve Şehrimiz gerçekten sahipsizdir.
TRT sporda Adanademirspor Giresun ve Samsun ayni saat ve günde mücadele verirken bir anda başta Adana Bşb. başkanı iş adamları firmalar vb. reklam yağmuru ve desteğini hep birlikte izlemedik mi?
TRT Samsundan tek reklam ve destek veren OTAT firması ile Antalya’da Pide Firma sahibi is insani kardeşimizdi.
Yine Samsunspor Altinordu ile mücadelesinde ayni kişiler tek desteklerini verdiklerini gördüm.
Bugün herkes bir tek suçlu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamı futbolcuları ve Covit-19 virüsüne yakalanarak ölümden dönen başkan Yüksel Yıldırım ve ekibine veryansın etmekteler.
Beyler bu şehirde yaşayan hayatinin yasaması için çalışarak kazanan her birimiz ayni derecede suçlu değil miyiz?
Neden? Olayı bir de bu yönden hiç konuşmayız hakkimizi Şehir olarak aramayız. Şehrimizde ne kadar internet TV. Televizyon görsel ve yerel basın var ise Konuşması gereken Akil Adamlar abilerimiz ve Samsunspor derneğinin danışma kurulunda bulunan muhterem zatlar !…
Neredesiniz….Tabii bu takım şimdi süper ligde çıkmış olsa idi boy boy tebrik mesajları resimli ilanlarınızı görürdük.
Birikin beyler birikin bu şehre bu şehrin takımına hiçbirimiz sahip olamadık.
Tek sahip olaya çalışanlar Samsunspor Taraftarı onların liderleri ve iki elin parmak sayısını geçmeyen insanlar.
Ha birde hani o Samsunspor stadındaki tribünde görüntü verenler var. Boşuna resim ve beyanat vermeyin sizin de varlığınızı TRT verilen reklamlarda gördük.
Meğer siz neymişsiniz be Abi…
Bu taraftar bu Samsun halkı yeri gelince cevabini vermesini bilir.
Bu şehir Kurtuluş savaşı mücadelesinin başlangıcı Atatürk’ün doğum günüm dediği Atatürk Şehridir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.