Dolar 32,8491
Euro 35,2652
Altın 2.496,36
BİST 10.739,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 28°C

Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması Ödül Töreni’nde genç yönetmen adayları ödüllerini aldı

Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması Ödül Töreni’nde genç yönetmen adayları ödüllerini aldı
30 Mayıs 2024 21:54
46
A+
A-

Üniversite ve lise kategorilerinde yarışan ve ödül alan kısa filmlerde, Samsung Galaxy Ultra’nın gelişmiş kamera özelliklerinin genç yönetmen adaylarına sunduğu görsel olanaklar ön plandaydı. 

Samsung’un düzenlediği Galaxy Ultra Kısa Film Yarışması, genç yönetmen adaylarının yeteneklerini sergileyerek sinema dünyasına adımlarını atmaları için benzersiz bir platform sunuyor. Yarışmada, üniversite kategorisinde büyük ödüle Oğuzhan Kara ve Şevval Kaynak’ın birlikte yönettiği Uşak filmi layık görülürken, Karar filmiyle Beliz Kaya, Beni Bağrına Bas ile Onur Karakuş da mansiyon ödülü aldı. Lise kategorisinde Late Date ile Boran Şen büyük ödülü almaya hak kazanırken, Mutluluk Maskeleri ve Maruziyet adlı filmiyle Poyraz Demirci ve Haber Stüdyosu adlı filmiyle Zeynep Yeşiltepe mansiyon aldı. 

Sunuculuğunu Melikşah Altuntaş’ın üstlendiği ödül töreninde, ödül kazanarak sinema alanındaki kariyerlerine ilk adımlarını atan genç yönetmen adaylarına ödüllerini Gülse Birsel, Aşkın Yıldız Baş, Büşra Pekin ve Kıvanç Sezer takdim etti. Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Pazarlama Direktörü Aşkın Baş Yıldız, şunları söyledi: “Samsung Türkiye olarak, yaratıcılığı ve yenilikçi fikirleri ürünlerimiz ve projelerimizle desteklemeyi her zaman öncelik olarak görüyoruz. Galaxy Ultra Kısa Film Yarışmasında, sinemacı olmanın ve kendi hikayesini sinemanın diliyle anlatmanın hayalini kuran genç yeteneklere kendilerini ifade etme fırsatını sunabilmenin ve onların da bunu başardığına tanık olmanın gururunu yaşadık. Değerli jüri üyelerimiz Melikşah Altuntaş, Büşra Pekin, Kıvanç Sezer’e ve projemizin ilk gününden bu yana değerli katkılarını esirgemeyen Sayın Gülse Birsel’e çok teşekkür ediyorum. Bugün burada ‘ilk ödül’ heyecanını yaşayan genç yönetmen adaylarımıza ‘daha nice ödüllere’ diyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.