Dolar 33,6930
Euro 37,0379
Altın 2.657,01
BİST 9.982,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Garage Sale Festival 10 Ağustos’ta Küçükçiftlik Bahçe’de!

Garage Sale Festival 10 Ağustos’ta Küçükçiftlik Bahçe’de!
13 Ağustos 2024 21:12
7
A+
A-

Topluma ve çevreye karşı sorumluluk duygusu ile yola çıkılarak temelleri atılan ve bu sene ikincisi düzenlenen Garage Sale Festival, 10 Ağustos tarihinde KüçükÇiftlik Park Bahçe’de sürdürülebilirlik ve farkındalık yaratmak amacıyla katılımcılarla buluşacak. 

İkinci el ürünler, sosyal medyadan tanıdık simaların ürünleri, sürdürülebilir lokal markalar, gurme lezzetler, yaratıcı atölyeler ve tabii ki müzik, şehrin tam ortasında buluşuyor. 

Sürdürülebilirliğin ve bilinçli tüketimin desteklenmesinin amaçlandığı Garage Sale Festival, tüketim alışkanlıklarının dünyaya olan etkisine dikkat çekiyor. 

30’a yakın markanın stantlarının yer alacağı festivalin müzik sahnesinde ise Kid Francescoli, Jakuzi, Selin, Seda Erciyes ve Menachem 26 ile gün boyu performanslar devam edecek.  

Konserlerin yanı sıra sanatın birçok farklı dalından etkinliklerin yer alacağı Garage Sale Festival, workshoplar ve birbirinden lezzetli gurme tatlar şehrin merkezinde doğayla iç içe bir atmosferde katılımcılarını ağırlayacak.

 

Biletler; Biletix , Biletino ve Passo ‘da!  

Markalar:
 
Abeja Reina

AC Stories

ACT İstanbul

Casic

Ceramic Town 

Deniz Şen

Epicos

Esora 

Franny Vintage

Givin İyilik Mağazası

Isolated People 

İrem & Mina’s Garage Sale

İz Fashion

Karargah

Kurbaga 2nd Hand

Mahalo Vintage

Miod Studio

Nuba Atelier

Oddly Wear

Overug

PaperKite Vintage

PDM Vintage 

Peche

Ra Denim

Reflect Studio

Seb Studio

Studio Weirdo

Toro Vintage

United4

Wald Vintage 

Wear By Hanhan

 & devamı gelecek ..

Line-Up:

Kid Francescoli live
Jakuzi live
Selin Geçit live
Seda Erciyes live
Menachem 26

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.