Dolar 32,8491
Euro 35,2652
Altın 2.496,36
BİST 10.739,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 28°C

Gaziemir’in çevreci çocukları hem eğlendi hem de öğrendi

Gaziemir’in çevreci çocukları hem eğlendi hem de öğrendi
7 Haziran 2024 03:18
38
A+
A-

Gaziemir Belediyesi, küresel ısınmanın yol açtığı ve dünyayı tehdit eden iklim değişikliğine dikkat çekmek, çocukların geri dönüşüm bilinci kazanması için Çevre Şenliği düzenledi. 

Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası kapsamında Festival Alanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, kendileri için oluşturulan oyun parkurlarında, yüz boya etkinliğinde ve boyama atölyesinde doyasıya eğlendi. 

Çocuklara çevre sevgisi ve sıfır atık bilinci aşılamak için düzenlenen şenliğe katılan minikler, evlerinde topladıkları geri dönüşebilen atıkları, alandaki geri dönüşüm kutularına attılar. Şenlikte, çevre kirliliği ve iklim krizi konulu fotoğraf sergisi de düzenlendi.

Şenlikte, çocuklara geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak için ilçedeki okullar arasında düzenlenen geri dönüşebilen atık toplama kampanyasında en çok atık toplayan okullara da top seti, satranç seti ve masa tenisi setinden oluşan hediyeleri verildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.