Dolar 32,6439
Euro 34,9911
Altın 2.421,69
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Açık
Samsun
27°C
Açık
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C

“Herkes Seçimini Yapmalı!” “House of the Dragon” 2. Sezonuyla TOD’da!

“Herkes Seçimini Yapmalı!” “House of the Dragon” 2. Sezonuyla TOD’da!
15 Haziran 2024 04:24
36
A+
A-

TOD, dünya çapında ses getiren yapımları izleyicilerine sunmaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dizi severlerin merak ve heyecanla beklediği efsanevi “Game of Thrones” evreninin spin-off dizisi “House of the Dragon”un ikinci sezonu, TOD ve beIN CONNECT üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

George R. R. Martin’in “Fire & Blood” (Ateş ve Kan) kitabından uyarlanan, demir tahta 300 yıl boyunca hükmeden Targaryen Hanedanı’nın hikayesini anlatan “House of the Dragon”un ikinci sezonu dizi severlerle buluşuyor. Tüm dünyada ilgiyle takip edilen dizi, Amerika yayınından hemen sonra, 17 Haziran’dan itibaren her Pazartesi 05.30’da TOD ve beIN Connect’te yer alacak. Ayrıca yine 17 Haziran’dan itibaren her Pazartesi 23.00’da beIN Series 1’den de Türkçe-İngilizce alt yazı ve dublaj seçeneğiyle izlenebilecek.

Yeni sezonunda Matt SmithOlivia CookeEmma D’ArcyEve BestSteve ToussaintFabien FrankelEwan Mitchell ve Rhys Ifans’ın yanı sıra Tom TaylorGayle RankinSimon Russel BealeFreddie Fox gibi başarılı oyuncuların da rol aldığı dizinin ikinci sezonunun konusu ise şöyle;

Kral 2. Aegon’un taç giyme töreni ve Rhaenyra’nın oğlu Lucerys Velaryon’un ölümünün ardından Westeros; Demir Taht için mücadele eden iki grubun gölgesinde daha fazla intikam, daha fazla yas ve acımasız ejderha savaşlarıyla kanlı bir iç savaşa sahne olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.