Dolar 33,1101
Euro 35,9522
Altın 2.517,43
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Netflix, 8 Ağustos’ta 2. sezonu ile geri dönen Şahmaran’ın resmi fragmanını paylaştı

Netflix, 8 Ağustos’ta 2. sezonu ile geri dönen Şahmaran’ın resmi fragmanını paylaştı
25 Temmuz 2024 16:36
4
A+
A-

Netflix, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in, oyuncu kadrosunda ise Saadet Işıl AksoyMustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir ve Ebru Özkan gibi sevilen isimlerin yer aldığı Şahmaran’ın 2. sezon resmi fragmanını paylaştı. Hikayesinde binlerce yıl öncesine uzanan bir efsaneye yer veren; kehanetler, sırlar ve mistik güçlerle dikkat çeken Şahmaran’ın yeni bölümleri 8 Ağustos’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak. 

Yapımını TIMS & B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar‘ın, yönetmenliğini ise Umur Turagay ve Bertan Başaran’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizinin ikinci sezonunda Şahsu ve Maran, intikama susamış Lilith’i durdurup insan ırkı ile Marlar arasına barışı getirebilecek mi? 

Şahmaran 2. Sezon Hakkında:

 

Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır. Bu uyanışın tamamlanması için geçilecek zorlu sınavlar vardır. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Yüzyıllar sonra döndüğü bu yeni dünyayı tanımaya çalışırken ona Cihan eşlik edecektir. Lilith’in öfkesi yüzünden Maran’ın bu dünyada Şahsu’dan başka hiç kimsesi kalmamıştır. Şahsu ve Maran bu savaşta aşkları ile de sınanırken, Şahmaran ve Lilith ‘Evrenin Döngüsü’ üzerine olan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir. 

 

Yönetmenler: Umur Turagay & Bertan Başaran

 

Senarist: Pınar Bulut

 

Yapımcılar: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

 

Yapım Şirketi: TIMS & B Productions

 

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Saadet Işıl Aksoy, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Lorin Merhart, Beran Soysal 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.