Dolar 32,3928
Euro 34,8040
Altın 2.399,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Milli Eğitim Bakanı Özer, Gürgentepe İlçe Başkanlığında konuştu:

– “Gerçekten yeni bir heyecan var. İnşallah bu heyecanı Ordu’nun hizmet alma bereketine dönüştürmek için biz de gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz”

Milli Eğitim Bakanı Özer, Gürgentepe İlçe Başkanlığında konuştu:
18 Nisan 2023 14:13
99
A+
A-

ORDU (AA) – Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Gerçekten yeni bir heyecan var. İnşallah bu heyecanı Ordu'nun hizmet alma bereketine dönüştürmek için biz de gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz.” dedi.

Ordu'dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Özer, AK Parti Gürgentepe İlçe Başkanlığı ziyaretinde, ilçenin sorunları ve çözümüne ilişkin ilgililerle istişarede bulunacaklarını söyledi.

Özer, dertlerinin Fatsa'yı da Ünye'yi de Gürgentepe'yi de tüm ilçeleri çok daha güçlü hale getirmek, kronik olan problemleri çözmek olduğunu vurgulayarak, “Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde Türkiye vizyonunun çok daha güçlü bir şekilde Anadolu'nun her noktasına ulaşmasını sağlamak ve o vizyon çerçevesinde hizmetin tüm vatandaşların erişilebilir bir şekilde yaygınlaşmasına katkı vermek. İnşallah bunu Ordu'da başaracağımıza ben canıgönülden inanıyorum.” diye konuştu.

Gerçekten Ordu'da yeni bir diriliş, yeni bir teşkilat olduğuna işaret eden Özer, şu değerlendirmede bulundu:

“Gerçekten yeni bir heyecan var. İnşallah bu heyecanı Ordu'nun hizmet alma bereketine dönüştürmek için biz de gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Gidilmedik ilçe, köy bırakmayacağız inşallah. Yapacaklarımızı seçim sonrasına bırakmayacağız. Yapacaklarımızı seçimden önce yapacağız inşallah. En azından bir düğüm atacağız, bir başlangıç yapacağız ve seçimden sonra da o başlattığımız projelerin yakinen takipçisi olacağız. Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza, tüm teşkilat yöneticilerimize, temsilcilerimize, bu davaya gönül vermiş olan tüm yol arkadaşlarımıza en içten şükranlarımı sunuyorum.”

Konuşmanın ardından Özer, burada ilçede ihtiyaç duyulan öğretmeneviyle ilgili talebe yönelik konunun yatırım planına alındığını belirtti.

İlçe esnafıyla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Özer, iş yeri sahipleri ve çalışanlara kolaylıklar diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.

Muhabir: Berin Alpaslan Gökçe

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.