Dolar 32,3573
Euro 34,7827
Altın 2.401,47
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Ordu’da “18. Çambaşı Kış Festivali” sona erdi

ORDU (AA) – Ordu'nun Kabadüz ilçesinde dün başlayan “18. Çambaşı Kış Festivali” sona erdi.Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi iş birliğinde düzenlenen festival kapsamında bugün yapılan güreşlerde sporcular, dereceye girmek için kıyasıyla…

Ordu’da “18. Çambaşı Kış Festivali” sona erdi
29 Ocak 2023 19:43
130
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Kabadüz ilçesinde dün başlayan “18. Çambaşı Kış Festivali” sona erdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi iş birliğinde düzenlenen festival kapsamında bugün yapılan güreşlerde sporcular, dereceye girmek için kıyasıyla mücadele etti.

Festivalin son gününde kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, çalınan müzikler eşliğinde horon oynadı.

Katılımcılara patates, pancar turşusu, pancar çorbası, mısır ekmeği ve çay ikram edilen festivale, il dışından vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaptığı konuşmada, uzun yıllardan beri geleneksel etkinliklerle Çambaşı Yaylası'nın tanıtımını yaptıklarını belirterek, “Çok şükür tanıtımlar ve sizlerden aldığımız güç ile Çambaşı Yaylamız her geçen gün daha gelişmekte.” dedi.

Festivale katılanlara teşekkür eden Kaya, gelecek yıllarda festivallerin devam edeceğini kaydetti.

Vali Tuncay Sonel, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ile protokol üyelerinin katıldığı festival, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Ferhat Demircan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.