Dolar 32,5188
Euro 34,8818
Altın 2.432,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 21°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Ordu’da 3 çocuğun çalıp İstanbul’a götürdüğü otomobil galeriye getirildi

ORDU (AA) – Ordu'da bir oto galeriden çocuklar tarafından çalınan ve polis ekipleri tarafından İstanbul’da bulunan otomobili galerici teslim …

Ordu’da 3 çocuğun çalıp İstanbul’a götürdüğü otomobil galeriye getirildi
7 Aralık 2021 13:56
221
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'da bir oto galeriden çocuklar tarafından çalınan ve polis ekipleri tarafından İstanbul’da bulunan otomobili galerici teslim aldı.

Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan oto galerinin ortaklarından Bekir Ergen, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalınan aracını İstanbul'a giderek polisten teslim aldığını ve bugün aracı iş yerine getirdiğini söyledi.

Aracına kavuştuğu için mutlu olduklarını anlatan Ergen, “Konuyla ilgili aileden davacı olmayı düşünmüyoruz, tek istediğimiz çocuklarına biraz daha sahip çıkmaları.” dedi.

Çalınan aracının bazı yerlerinde hasar oluştuğunu belirten Ergen, aracın dış aksamında ve tamponunda çarpmaya bağlı hasarlar olduğunu kaydetti.

Ergen, hırsızlık olayının olduğu günden bu yana kendilerine yardımcı olan Ordu Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve ekibine de teşekkür etti.

Altınordu ilçesinde 28 Kasım'da otomobil galerisine giren ve yaşları 12 ile 15 arasında değişen 3 çocuk, galerinin önünde park halindeki otomobillerden birini çalarak kaçmıştı.

Galeri sahibi ve çocukların ailelerinin kayıp başvurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında araçla İstanbul'a gittikleri belirlenen çocuklar Zeytinburnu ilçesinde yakalanmış, işlemlerinin ardından 4 Aralık gecesi Ordu'ya getirilmişti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.Ö, A.Y. ve E.K, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

Muhabir: Tevfik Işık

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.