Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Ordu’da 4 bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak

ORDU (AA) – Ordu'nun Altınordu ilçesinde yapılacak 4 bin seyirci kapasiteli spor salonunun proje uygulama ve zemin etüt çalışmalarına başlandı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Tuncay Sonel, Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen teknik heyetle sp…

Ordu’da 4 bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak
10 Aralık 2022 14:21
123
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Altınordu ilçesinde yapılacak 4 bin seyirci kapasiteli spor salonunun proje uygulama ve zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Tuncay Sonel, Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen teknik heyetle spor salonunun yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Teknik heyetten projenin detaylarına ilişkin bilgi alan Sonel, Ordu'da büyük bir spor salonuna ihtiyaç olduğunu belirtti.

Sonel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle bu ihtiyacın giderileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu Karşıyaka Spor Kompleksinin yanındaki yaklaşık 15 dönümlük arazinin işlemlerini tamamlamıştık. Bugün de Gençlik ve Spor Bakanlığından teknik heyet geldi. Spor salonunun zemin etütleri yapılıyor. Allah nasip ederse 4 bin kişi kapasiteli, uluslararası müsabakalara ve büyük kongrelere ev sahipliği yapacak güzel bir kapalı spor salonuna Ordu'muz kavuşacak.”

Sonel, bu konuda destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile emeği geçen Ordu'nun değerlerine teşekkür etti, salonun bölgeye ve gençlere hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.