Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ordu’da hayırsever kardeşlerden sağlık hizmetlerine destek

ORDU (AA) – Ordulu hayırsever iş insanları Zekai ve Mustafa Göç kardeşler, Ünye ilçesinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile 2 Aile Sağlığı …

Ordu’da hayırsever kardeşlerden sağlık hizmetlerine destek
29 Eylül 2021 15:42
213
A+
A-

ORDU (AA) – Ordulu hayırsever iş insanları Zekai ve Mustafa Göç kardeşler, Ünye ilçesinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile 2 Aile Sağlığı Merkezi yaptıracak.

Vali Tuncay Sonel, istasyon ve merkezlerin yapım protokolü için makamında düzenlenen imza töreninde, yatırımların Ünye, Ordu ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Göç ailesinin anne ve babaları adına 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile 2 Aile Sağlığı Merkezi yaptıracağını belirten Sonel, Göç ailesinin hayırlarının kabul olmasını, işlerinde ise bol kazançlar temenni etti.

Sonel, Kovid-19 salgını sürecinde büyük fedakarlıkla çalışan tüm sağlık teşkilatı mensuplarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Pandemi sürecinde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Hem 900 yataklı şehir hastanemizin inşaatının hızla devam etmesi hem de hayırseverlerimizin desteğiyle bugün toplamda 4'e ulaşan Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu binası yapım işi gerçekten mutluluk verici. Bu manada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ilimize verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Emeği geçen herkesten ve sizlerden Allah razı olsun.”

İş insanı Mustafa Göç ise Bayramca Mahallesi'nde Hacı Ayşe Göç, Hamidiye Mahallesi'nde de Hacı Mahmut Göç adına sağlık yatırımı yapacaklarını anlattı.

Yönetim Kurulu Başkanları Zekai Göç'ün törende bulunamadığını, onun yerine kardeşi Muharrem Göç ile törene katıldıklarını aktaran Mustafa Göç, Vali Sonel ve Sağlık Müdürü Kasapoğlu'na destekleri için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol, Vali Sonel, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu ile Göç kardeşler adına Mustafa Göç tarafından imzalandı.

Muhabir: Sevil Çelik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.