Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Ordu’da köpek askerden gelen sahibine sarılarak vefasını gösterdi

ORDU (AA) – Ordu'da yavruyken sahiplenilen üç yaşındaki köpek, askerden dönen sahibine özlem ve vefasını sarılarak gösterdi. Vatani görevini …

Ordu’da köpek askerden gelen sahibine sarılarak vefasını gösterdi
10 Kasım 2022 23:55
159
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'da yavruyken sahiplenilen üç yaşındaki köpek, askerden dönen sahibine özlem ve vefasını sarılarak gösterdi.

Vatani görevini Adana'da tamamlayan 21 yaşındaki Mustafa Kemal Tomakin, memleketi Ordu'ya döndü.

Altınordu ilçesinin Nizamettin Mahallesi'nde yaşayan ailesinin yanına gelen Tomakin'i, evin bahçesinde annesi Çağlayan ile babası Erkan Tomakin karşıladı.

Anne ve babanın büyük sevinç yaşadığı buluşmaya, bir süre sonra ailenin “Fino” adlı köpeği de dahil oldu.

Askeri üniformasıyla gelen sahibini gören Fino, sahibine sarılarak büyük sevinç yaşadı.

Mustafa Kemal Tomakin, AA muhabirine, köpeği yavru olarak sahiplendiğini belirterek, “Şu anda köpeğimiz 3 yaşında. Adını ise Fino koymuştum. Şimdiye kadar ben büyütmüştüm. Askere gittiğimde ise ailem köpekle ilgilendi. Askerden dönünce köpeğimin bana gösterdiği bu sevgisi beni de çok mutlu etti.” dedi.

Böyle bir şeyi kendisinin de beklemediğini dile getiren Tomakin, hayatı boyunca köpeğiyle ilgilenmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Muhabir: Ferhat Demircan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.