DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ordu’da şehit aileleri ve gaziler yeni dernek binasında ağırlanacak

ORDU (AA) – Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi, Altınordu ilçesindeki yeni yerinde hizmet verecek. Ordu …

Banner Resmi
04.06.2021
368
A+
A-

ORDU (AA) – Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi, Altınordu ilçesindeki yeni yerinde hizmet verecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, eski otogar binası içerisinde yer alan şube, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in verdiği söz ile yakında yeni yerinde hizmet verecek.

Karşıyaka Mahallesi'nde yaklaşık 160 metrekare alanda daha modern ve konforlu şartlarda hizmet verecek yeni derneğin inşasında son aşamaya geçildi.

Çalışmaları inceleyen Başkan Güler, ülkenin ve milletin gururu olan şehitlerin aileleri ile gazilere yeni yer sözü verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Civil Irmağı kenarına mükemmel bir yer yaptık. Onlar burada dinlenecek, hatıralarını yad edecekler. Kendileri de bu durumdan oldukça mutlular. Tabi bu güzel gelişmeleri görünce biz de mutlu olduk. Bütün güzellikler onlara feda olsun. İnşallah bundan sonraki günlerini daha anlamlı geçirecekler. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.