Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ordu’da yenilenen dolmuş durakları servis bekleyen öğrencileri mutlu etti

ORDU (AA) – Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere yeni dolmuş duraklarının kurulumu yapıldı. Büyükşehir Belediyesinden …

Ordu’da yenilenen dolmuş durakları servis bekleyen öğrencileri mutlu etti
14 Ocak 2022 00:02
202
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere yeni dolmuş duraklarının kurulumu yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü ile imzalanan “Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma” protokolü kapsamında yürütülen proje ile hükümlüler tarafından üretilen modern durakların kurulumunun devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Ordu'nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan durakların her yaştan vatandaşın beğenisini kazandığı aktarıldı.

“Daha önceleri yağmurlu ve karlı havalarda yağış altında okula gitmek için servis bekleyen çocukların yüzleri yeni duraklarla gülüyor.” ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kurulumu yapılan modern duraklar sayesinde çocuklar, yağmur ve kar yağışından etkilenmeden servis saatlerini bekliyor. Derme çatma duraklarda servis beklemeye son veren Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmasıyla çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor. Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede şu ana kadar 1120 durağın kurulumu tamamlanırken planlanan program doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurulumlar ise aralıksız devam ediyor.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.