Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Ordu’dan 250 şehit yakını ve gazi GAP gezisine gönderildi

ORDU (AA) – Ordu Valisi Tuncay Sonel'in girişimleriyle kentteki 250 şehit yakını ile gazi, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerini …

Ordu’dan 250 şehit yakını ve gazi GAP gezisine gönderildi
3 Temmuz 2022 14:01
134
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu Valisi Tuncay Sonel'in girişimleriyle kentteki 250 şehit yakını ile gazi, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerini kapsayan GAP gezisine gönderildi.

Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ramazanda şehit aileleri ile gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Vali Sonel'in, verdiği sözü yerine getirdiği belirtildi.

Açıklamada, 6 grup halinde gönderilen şehit yakınları ve gazilerin Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerini kapsayan GAP gezisine katıldığı ifade edildi.

Şehit yakını ve gazilerin gittikleri turistik yerlerde unutulmayacak güzel anı biriktirdiği kaydedilen açıklamada, Vali Sonel'in de açıklamalarına yer verildi.

Şehit aileleri ve gazilerin isteklerini yerine getirmenin, onların yaşadığı sevince ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Vali Sonel, şunları kaydetti:

“6 grup halinde 250 şehit ailemizin ve gazimizin katıldığı, hem uçakla hem de otobüsle gerçekleştirdiğimiz GAP turumuz tamamlandı. Bu aziz vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz baş tacımızdır. Onlar için ne yapsak azdır.”

Öte yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya'nın gezi sonrası Vali Tuncay Sonel'i makamında ziyaret ederek, teşekkür ettikleri bildirildi.

Muhabir: Hüseyin Gazi Kaykı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.