Dolar 32,4560
Euro 34,7804
Altın 2.479,86
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Ordu’ya gelen üniversite öğrencileri görevlilerce karşılanıyor

ORDU (AA) – Ordu'ya il dışından gelen üniversite öğrencileri, kentin bazı noktalarında kurulan stantlarda karşılanıyor. Gençlik ve Spor İl …

Ordu’ya gelen üniversite öğrencileri görevlilerce karşılanıyor
17 Eylül 2022 15:21
118
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'ya il dışından gelen üniversite öğrencileri, kentin bazı noktalarında kurulan stantlarda karşılanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, AA muhabirine, Karadeniz'in incisi Ordu'nun yeşili ve mavisiyle Türkiye'nin en güzel illerinden biri olduğunu söyledi.

Ordu Üniversitesi'ni kazanan il dışındaki gençlerin kente gelmeye başladığını belirten Genç, şunları kaydetti:

“19 Eylül'de Ordu Üniversitesi açılıyor. Bizler de Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatlarıyla ilimize gelen gençlerimizi karşılamak için yeni terminalde, üniversite girişinde ve havaalanında stantlar kurduk. Buralarda il dışından gelecek 5 bin 800 gencimizi ağırlayıp, yurtlara transferini sağlayacağız. Dolayısıyla aracı olmayan gençlerimiz rahatlıkla yurtlara yerleşmiş olacaklar.”

Genç, Ordu'da yurt başvurusunda bulunan tüm gençlere yurt çıktığına işaret ederek, “Yine yurt kaydı başlamayan gençlerimize de sayın Valimiz Tuncay Sonel'in himayelerinde misafirhanelerde yerleri ayarlandı. Dolayısıyla Ordu Üniversitemizi kazanan hiçbir gencimiz açıkta kalmayacak. Devletimizin tüm imkanları onlar için seferber edildi.” dedi.

Gençleri araçlarla yurtlara, kalacakları yerlere taşıyacaklarını anlatan Genç, “Böylelikle de aracı olmayan gençlerimize güzel bir hizmet olacak. Ordu'yu bilmeyen şehir dışından gelen gençlerimiz için de güzel bir kolaylık olacak. Ben gençlerimize başarılar diliyorum. Stantlarda, ulaşımda görev yapan personel arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Muhabir: Ali Bayaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.