Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

CHP İLKADIM BELEDIYE MECLİS ÜYESİ TEMEL TATAROĞLUNDAN GEŔCEK TESPİTLERİ KAMU OYUNDA TAKDIR GÖRDÜ

CHP İLKADIM BELEDIYE MECLİS ÜYESİ TEMEL TATAROĞLUNDAN GEŔCEK TESPİTLERİ KAMU OYUNDA TAKDIR GÖRDÜ
6 Kasım 2022 11:46
291
A+
A-

Genel seçimler öncesi, daha güçlü ve enerji yüklü örgütler ile yarışa girmek isteyen partiler kongrelerini yaparken CHP nin kongre yapmaması bir dezavantaj yaratacaktır.
Cumhur ittifakından yana konjonktürün müsait olması ve genel merkezimizin, Sayın Genel başkanımızın çabaları ile olumlu ve iyi bir hava esiyor.
Ama bu yetmez.
Köylerde, mahallelerde, tarlada, sanayide, ara sokakta çalışacak, seçmene ulaşacak, inançlı ekipler olmalı.
Nasılsa seçimlere de mevcut yönetimler ile gidilecek diye motivasyonunu kaybetmiş, hantallaşmış ve parti içinde egoları iyice öne çıkmış yöneticiler iyiden iyiye sahadan uzaklaşmış durumdalar. Parti içi çekişmeler sonucu faaliyetlerden kopmuş üye sayısı daha da artmış, etkinliklerde çok az katılımlar oluşmaya başlamıştır.
Parti il ve ilçe başkanlıklarına, küskün üyeler gitmemekte, törenlere katılmamaktadır.
Yönetimlerin içinde inançsız yöneticilerin sayısı artmıştır. Parti içinde dedikodu ve bozgunculuk artmıştır. Parti içinde birlik beraberlik sarsılmıştır.
Dolayısı ile yönetimlerin ivedilikle yenilenmesi, seçime olan motivasyonunu artırmak, yeni bir kan pompalamak ve daha etkin kişilerden oluşan ekipler kurmak adına kongrelere gidilmesi şart görünüyor.
Mevcut yönetimlere saygım var ancak kendilerini daha da güçlü hissetmeleri ve partililerin topyekün desteklerini almaları adına bu değişim şart. Bu değişimle,
Yeni yönetimler hızlıca sahaya, mahalle temsilcileri, delegeleri, meclis üyeleri, mevcut vekiller ve milletvekili adaylarıyla, oluşturacakları ziyaret ve çalışma programları ile kolları sıvamalıdır.
Köylerde ev, kahve, mahallelerde keza yine bu ziyaretleri başlatmalılar.
İnsanların sorunlarını ortaya koymalılar. Sivil toplum örgütleri, iş insanları ve meslek örgütleri üyeleri ile biraraya gelmeli, sanayilerde, fabrikalarda işçiler ile bir araya gelmeli, onları dinleyip CHP politikaları anlatılmalı.
Ama öncelikle saha da çalışacak, sahayı organize edecek çok daha etkin ve güçlü yönetimler oluşturulmalıdır.
Saygılarımla
İyi pazarlar.
Temel Tataroğlu
İlkadım Belediyesi Meclis üyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.