Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

CHP SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEVAT ÖNCÜ’YE AİLE DESTEĞİ

CHP SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEVAT ÖNCÜ’YE AİLE DESTEĞİ
8 Mart 2024 16:40
30
A+
A-

CEVAT ÖNCÜ: AİLE HER ŞEYDİR

Yoğun bir kampanya yürüten Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü’ye aile desteği. Cevat Öncü’nün oğlu Muratcan ve kızı Burcu, zaman zaman seçim çalışmalarına katılarak babalarını yalnız bırakmıyor. Öncü, kampanya yorgunluğunu ise torunları Mert ve Selma ile gideriyor.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü çok yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. 1 Ocak tarihinden bu yana aktif olarak sahada çalışan, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen, vatandaşlarla bire bir iletişim kuran Cevat Öncü’ye bu süreçte ailesi de destek veriyor. Öncü’nün oğlu Muratcan ve kızı Burcu zaman zaman programlara katılarak babalarını yalnız bırakmıyor.

TORUNLARIYLA VAKİT GEÇİRİYOR, YORGUNLUK ATIYOR

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, yoğun programlardan fırsat bulduğu zamanlarda ise soluğu torunları Mert ve Selma’nın yanında alıyor. Öncü, torunlarıyla vakit geçirerek yorgunluk atıyor.

‘AİLEM HER ZAMAN YANIMDA, HER ZAMAN ARKAMDA’

CHP SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEVAT ÖNCÜ’YE AİLE DESTEĞİ

Ailenin önemine dikkat çeken CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Aile her şeydir. Ailem her zaman yanımda, her zaman arkamda. Onların desteği çok önemli. Zaman zaman seçim çalışmalarına katılmaları bana enerji veriyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.