Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Memleket Partisi Samsun Belediye Başkan Adayları Canik İlçesinde Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Memleket Partisi Samsun Belediye Başkan Adayları Canik İlçesinde Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
25 Şubat 2024 12:45
46
A+
A-

Memleket Partisi Samsun Belediye Başkan adayları Canik İlçesinde Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Memleket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Ahmet Koçak, Canik Belediye Başkan adayı Furkan Güler, İlkadım Belediye Başkan adayı Yeşim Kadıoğlu, Atakum Belediye Başkan adayı Hasan Maraz Terme Belediye Başkan adayı Fatih Kanca ve Memleket Partisi Samsun il başkanı Recep Kılıç, Canik ilçesinde yoğun bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Seçim sürecinde esnafın nabzını tutmak ve onların taleplerini dinlemek amacıyla Canik ilçesindeki iş yerlerini ziyaret ettiler. Esnafla samimi bir şekilde sohbet edip , onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştılar. Esnafın, yerel yönetimden beklentilerini de not alan başkan adayları, Memleket Partisi‘nin vizyonunu ve projelerini anlattı.

Esnafın ilgiyle karşıladığı ziyaretlerde, Memleket Partisi’nin adaylarıyla birlikte yapılan istişareler de dikkat çekti. Canik belediye başkan adayı Furkan Güler, seçim sürecinde sahada aktif bir şekilde yer alacaklarını ve halkın taleplerini en iyi şekilde dile getireceklerini belirtti.

Esnaf ziyaretleri sonrasında açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Ahmet Koçak, “Esnafımızın nabzını tutmak ve onların beklentilerini anlamak bizim için çok önemli. Memleket Partisi olarak, halkımızın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız. Esnafımızın destekleriyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi’nin Samsun’daki adaylarıyla birlikte sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği belirtilirken, seçim sürecinde halkın nabzını tutmaya devam edecekleri vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.