Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Samsun’da Sevilen Tarih Öğretmeni Engin Çiftçi’ye Siyasi Partilerden Adaylık Teklifleri

Samsun’da Sevilen Tarih Öğretmeni Engin Çiftçi’ye Siyasi Partilerden Adaylık Teklifleri
23 Kasım 2023 14:32
795
A+
A-

Samsun’un sevilen isimlerinden biri olan Engin Çiftçi, özel bir okulda tarih öğretmenliği ve okul idareciliği görevini başarıyla sürdürürken, aynı zamanda siyasi arenada da adından söz ettiriyor. Çeşitli siyasi partilerden, il genel meclisi ve belediye encümenleri için adaylık teklifleri alan Çiftçi, Samsun’un tanınmış simalarından biri haline gelmiştir.

Samsun’da bir çok STK’da görev yapan Çiftçi, aynı zamanda Türkiye’nin saygın derneklerinden biri olan Ata Derneği’nin Samsun şubesinin yöneticiliğini üstlenmiş ve Anadolu Basın Birliği’nde aktif bir araştırmacı gazeteci olarak görev yapmaktadır. Adından söz ettiren bir eğitimci olan Engin Çiftçi, sadece eğitimci kimliğiyle değil, aynı zamanda bir hukukçu, gazeteci ve yazar olarak da tanınıyor. Hukuk eğitimi almış olan Çiftçi, bu alandaki bilgi ve deneyimini eğitim camiasına ve STK çalışmalarına aktif bir şekilde entegre etmektedir. Bu çeşitli görevleriyle Türkiye çapında tanınan bir isim haline gelen Çiftçi, 1974 yılında Samsun’da doğmuş olup, eğitimci eşi ve bir kız çocuğuyla birlikte mutlu bir aile yaşantısı sürdürmektedir.

Siyasi partilerin gösterdiği ilgi karşısında mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Engin Çiftçi, Samsun halkının kendisini bu görevlerde görmek istemesi halinde, seve seve bu sorumluluğu üstleneceğini ifade etti. Eğitim çevresi ve Samsun kamuoyunda büyük bir sevgiyle karşılanan Engin Çiftçi’nin adaylık süreci, bölge gündemine damgasını vuracak gibi görünüyor.

YORUMLAR

  1. Sezai ONARAN dedi ki:

    Tebrikler Sn. Hocam
    Sizleri Aramızda Görmek İsteriz başarılı olacağınıza inanıyoruz. ALLAH Yolunuzu Açık Etsin İnşaallah 👏🇹🇷