DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ticaret Bakanı Muş, Samsun’da iş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi

SAMSUN (AA) – Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Terme ilçesinde iş insanları ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, ilçedeki bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konu…

Banner Resmi
09.05.2023
111
A+
A-

SAMSUN (AA) – Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun'un Terme ilçesinde iş insanları ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Samsun'dan AK Parti milletvekili adayı olan Muş, ilçedeki bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentin gelişimi ve ilerlemesine katkı sağlayacak çalışmaları bulunduğunu söyledi.

Samsun'un ekonomik olarak güçlenmesini temenni ettiğini dile getiren Muş, “Terme'nin gelişimine ve ilerlemesine katkı sağlayacak çalışmalarımız neyse onlarla alakalı çaba göstereceğiz. Yani Samsun'un gelişmesi, güçlenmesini sağlamak, ekonomik olarak güçlenmesini temin etmek için Terme önemli bir geçiş noktası. Terme, hem bir tarım şehri hem de belirli ölçüde üretim kabiliyeti olan bir ilçe. Dolayısıyla belli başlı, ilerleyen veya sürdürülmesi gereken işler var. Onlarla alakalı çaba sarf edeceğiz, destek çıkacağız. Seçimde tekrar yetkiyi aldıktan sonra bunlar için de çalışmalarımıza başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Seçimlere az bir süre kaldığına dikkati çeken Muş, “Terme bizim her alanda güçlü olduğumuz ve sevdiğimiz, bildiğimiz, takip ettiğimiz bir ilçe. Dolayısıyla Terme'nin milletvekili benim.” dedi.

Muhabir: Seval Güler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.