DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

YUNİS AKSU: 14 MAYIS’TA MHP VE CUMHUR İTTİFAKI, MEVCUT GÜÇLERİNE GÜÇ KATACAK

YUNİS AKSU: 14 MAYIS’TA MHP VE CUMHUR İTTİFAKI, MEVCUT GÜÇLERİNE GÜÇ KATACAK
Banner Resmi
04.05.2023
103
A+
A-

MHP Samsun Milletvekili Adayı Yunis Aksu, Canik İlçesinde Seçim Çalışmalarında Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili adayı Yunis Aksu, Canik ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Canik ilçesinin Hasköy Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinde bulunan Yunis Aksu, MHP’nin Türklük gururu ve İslam ahlakı üzerine kurulu bir siyasi yapı olduğunu vurguladı. “Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve haziletine inanarak hareket eden bir siyasi yapıyız. Bizim için önemli olan koltuk, makam veya şöhret değil; Biz her zaman Lidermiz Devlet Bahçeli bey’in ifade ettiği gibi “Önce vatanım ve milletim” ilkesini savunuyoruz. Halkımız bir bize bakıyor, birde iki yıl boyunca bir araya gelemeyen, sürekli başkalarının emir ve talimatlarıyla hareket eden muhalefeti görüyor. Halkımıza olan inancımız ve güvenimiz tamdır. MHP ve Cumhur İttifakı, mevcut enerjisiyle birleşerek 14 Mayıs seçimlerinde tarihi bir başarı elde edecektir! 14 Mayıs’ta MHP ve Cumhur İttifakı, mevcut güçlerine güç katacak. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için, daha güçlü bir Türkiye için, hep birlikte çalışacağız. Samsun’un ve ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.