Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

ABB GENEL SEKRETERI AKŞEN TÜRK YEREL HİZMET- SEN GENEL BAŞKANI TUNCAY ERDENİ ZİYARET ETTI

ABB GENEL SEKRETERI AKŞEN TÜRK YEREL HİZMET- SEN GENEL BAŞKANI TUNCAY ERDENİ ZİYARET ETTI
17 Haziran 2023 10:59
176
A+
A-

Anadolu Basın Birliği Genel Sekreteri ve ABB Samsun Şube Başkanı Gazeteci Turhan AKŞEN Türkiye Kamu Sen Türk Yerel Hizmet- Sen Genel Başkanı Tuncay ERDEN’ i ziyaret etti.

Turkiyede kurulduğu tarihten günümüz tarihine kadar 47 yıldır Anadoludaki Basın mensubu olan   gazetecilerin  sosyal,ekonomik,Haberleşme ve yardimlasmalarinda  önderlik eden bir Sivil Toplum Kurulusuyuz.

Bende Kamu Sen Türk Tarım Orman Sen Samsun’daki kurucuları arasında vede yine Kamu sene bağlı Emekli Sendikamızın üyesi olmaktan onur duymaktayım. Burası evimiz ,ata ocağimiz  gibi gör.ekteyiz.ABB olarskta Kamu Senin en yakın takipçisi olarak yaptığınız tüm faaliyet ve hizmetleri Kamu oyunu aktararak haber yapmaya ve sizlerinde Basın beyanlarını yayınlamaya çalışıyoruz.

Türk Yerel Hizmet Sen Başkanı Tuncay ERDEN” ABB olarak bizlere yaptığınız ziyaretimizden dolayı teşekkür ederiz.Basin Turkiyede Dördüncü bir güçtür.Sendikalarin ve Halkın taleplerini ,dileklerini vede yaptığımız mücadelemizi Başında yer vermekle bizlere en büyük desteği vermektesiniz.” Dedi.

Başkan ERDEN Anadolu Basın Birliği Genel Sekreteri AKSEN’ e Türk Bayrağı plaketini takdim ederek hediye verdi.ABB AKŞEN Dernegimizin onur köşesinde asarak sizleri daima hatirlayacaz ve  birlikte çalışmaktan onur duyacagiz’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.