ABB SAMSUN ŞUBE BAŞKANI AKŞEN’ E İŞ ADAMLARI ZİYARET EDEREK YENI GOREVINI TEBRIK ETTILER

Samsunun tanınmış İş insanları Mithat KARADAĞ ve Eski MHP İl Başkanı Mehmet GÜLER Anadolu Basın Birliği Samsun Şube Başkanlığı görevine getirilen Turhan AKŞEN ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik ederek başarı dilediler.
MHP .si Eski ve dönemin en genç İl Başkanı olarak görev yapan ve halen MHP.si Lideri Genel Başkan Devlet BAHÇEĹI ve Teşkilatlarına MHP.sine gönülden bağlı olan Mehmet GÜLER ve Mithat KARADAĞ ile Samsun’daki Gündem,Siyasi konular ve yapılacak olan Genel Seçimlerle ilgili fikir ve görüş alış vergisinde bulunurken TBMM.den çıkartılan Enformasyon ve Basın Sansürü konusunda da görüşlerini intikal ettiler.Yine Samsun’da Genel Seçimler dolayısıyla bazı partilerin İl ve İlçe kongrelerini yenileyerek seçime güçlü bir teskilatla girmek için çalışmalara başlayarak iddialı bir seçim arefesinde girdikleri konuşuldu.
ABB Samsun Şube Başkanı Turhan AKŞEN yapılan bu nazik ziyaret ve gönderilen Çiçekten dolayı bizleri onurlandirdığınız için şahsım ve yönetim kurulum ,üye gazeteci meslektaşlarım adına çok teşekkür ederiz.
Basın olarak objektif ,tarafsiz bi taraf ve yandaş olmadan halkın ve kamu oyunun sesi olarak,gazeteci meslektaşlarımizinda her türlü hak,hukuk,sosyal ve ekonomik sorunlarının giderilmesinde ABB Derneğimizin Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket edeceğiz ediyoruz. Dedi.